تحلیل و سنجش بوم شناختی وضعیت مکانی روشنه های تجدید حیات در تیپ های گوناگون جنگل های طبیعی راش شمال ایران (مطالعه موردی: بخش گرازبن، جنگل خیرود)


در حال بارگذاری
16 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 تحلیل و سنجش بوم شناختی وضعیت مکانی روشنه های تجدید حیات در تیپ های گوناگون جنگل های طبیعی راش شمال ایران (مطالعه موردی: بخش گرازبن، جنگل خیرود) دارای ۱۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد تحلیل و سنجش بوم شناختی وضعیت مکانی روشنه های تجدید حیات در تیپ های گوناگون جنگل های طبیعی راش شمال ایران (مطالعه موردی: بخش گرازبن، جنگل خیرود)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی تحلیل و سنجش بوم شناختی وضعیت مکانی روشنه های تجدید حیات در تیپ های گوناگون جنگل های طبیعی راش شمال ایران (مطالعه موردی: بخش گرازبن، جنگل خیرود)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن تحلیل و سنجش بوم شناختی وضعیت مکانی روشنه های تجدید حیات در تیپ های گوناگون جنگل های طبیعی راش شمال ایران (مطالعه موردی: بخش گرازبن، جنگل خیرود) :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : محیط زیست طبیعی (منابع طبیعی ایران)

تعداد صفحات :۱۶

بدون شک استمرار تجدید حیات جنگل یکی از مهم ترین جنبه های مدیریت پایدار جنگل هاست. شناخت و تعیین الگوی توزیع و پراکنش تجدید حیات در تیپ های گوناگون جنگل و تحولات آن در مدیریت اکوسیستم های طبیعی موثر است. بنابراین، با شناخت دقیق تحولات تیپ های جنگلی، مدیریت و اجرای درست دخالت ها، با تجدید حیات طبیعی در تیپ های جنگلی می توان در نهایت جنگلی با ساختار طبیعی مورد نظر تربیت کرد. بدین منظور، بخش گرازبن از جنگل خیرود واقع در شرق نوشهر برای تحقیق انتخاب شد و کلیه روشنه هایی که تجدید حیات در آنها مستقر شده بود مکان یابی شدند. برای دستیابی به ساختار مکانی و کمی کردن سنجه های مربوط به روشنه ها، از آنالیز سنجه های سیمای سرزمین در محیط GISو FRAGSTATSاستفاده شد. بر اساس نتایج این تحقیق، در مجموع تعداد ۷۲۳ روشنه در سطح تیپ های گوناگون شناسایی شد. بیشترین و کمترین فاصله بین روشنه ها در این تحقیق به ترتیب بین ۲۶۰ و ۵۴ متر مشاهده شد. با توجه به نتایج سنجه میانگین فاصله بین روشنه ها، پراکنش روشنه ها در تیپ های ممرز- راش، راش خالص و ممرز- بلوط همراه با شیردار یکنواخت، در تیپ های ممرز- راش همراه با بلوط و راش- ممرز تصادفی و در تیپ های ممرز- راش همراه با افرا و همچنین راش- ممرز همراه با نمدار کپه ای است. در این تحقیق نتایج حاصل از سنجه های گوناگون نشان داد که بیشترین پایداری اکولوژیکی و تنوع روشنه ها به ترتیب در تیپ های راش خالص، راش- ممرز و ممرز- بلوط همراه با شیردار و کمترین پایداری در تیپ های ممرز- راش همراه با افرا، ممرز- راش همراه با بلوط و بلوط- ممرز مشاهده می شود. با استناد به سنجه های اندازه گیری شده، الگوی پراکنش و ساختار روشنه ها در تیپ های راش- ممرز، راش خالص و ممرز- راش پراکنش و یکنواختی بهتری از تیپ های دیگر دارد و می تواند الگوی طبیعی زادآوری جهت پیروی از فرآیندهای طبیعی و پایداری استمرار و بقای منابع جنگلی در نظر گرفته شود.

کلید واژه: تیپ جنگل، جنگل خیرود، روشنه، سنجه ها، FRAGSTATS ،GIS

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.