تجمع روی، منیزیم، آهن و مس در بافت های نرم صدف مرواریدساز محار (Pinctadaradiata) در جزایر هندورابی و لاوان، خلیج فارس


در حال بارگذاری
13 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
5 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 تجمع روی، منیزیم، آهن و مس در بافت های نرم صدف مرواریدساز محار (Pinctadaradiata) در جزایر هندورابی و لاوان، خلیج فارس دارای ۱۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد تجمع روی، منیزیم، آهن و مس در بافت های نرم صدف مرواریدساز محار (Pinctadaradiata) در جزایر هندورابی و لاوان، خلیج فارس  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی تجمع روی، منیزیم، آهن و مس در بافت های نرم صدف مرواریدساز محار (Pinctadaradiata) در جزایر هندورابی و لاوان، خلیج فارس،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن تجمع روی، منیزیم، آهن و مس در بافت های نرم صدف مرواریدساز محار (Pinctadaradiata) در جزایر هندورابی و لاوان، خلیج فارس :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : شیلات (منابع طبیعی ایران)

تعداد صفحات :۱۲

جزیرهلاوان دومین جزیره نفتی بزرگ در سواحل ایرانی خلیج فارس است که به علت ذخیره سازی و تولید نفت خام همچنین، آب توازن کشتی ها در معرض آلودگی زیست محیطی قرار دارد. در نقطه مقابل، هندورابی از ذخایر نفتی و در نتیجه فعالیت های حمل و نقل نفتی و آب توازن کشتی ها به دور است؛ بنابراین، احتمالا زیست دریایی درجزیره هندورابی نسبت به جزیره لاوان از استرس زیست محیطی کمتری برخوردار است. مطالعه حاضر به منظور بررسی غلظت روی، منیزیم، آهن و مس در صدف محار و بررسی رابطه بین جذب این فلزات و وزن صدف محار انجام شد. وزن کل، پوسته و بخش نرم صدف ها با استفاده از ترازوی دیجیتال و غلظت فلزات با استفاده از دستگاه جذب اتمی تعیین شدند. بین غلظت مس در دو جزیره اختلاف معنی داری وجود نداشت، اما بین غلظت آهن، منیزیم و روی اختلاف معنی داری دیده شد. همچنین، اختلاف معنی داری در وزن کل و وزن بخش نرم بین دو جزیره مشاهد شد؛ در حالی که، بین وزن پوسته اختلاف معنی داری مشاهده نشد. هیچ کدام از فلزات روی، منیزیم، آهن و مس با فاکتورهای وزنی صدف محار در لاوان رابطه معنی داری نداشتند؛ در صورتی که، بین جذب منیزیم و روی با فاکتورهای وزنی در هندورابی رابطه معنی داری وجود داشت. با توجه به نتایج فوق به نظر می رسد که صدف های هندورابی در معرض استرس های زیست محیطی کمتری قرار دارند.

کلید واژه: بافت نرم، صدف محار، فلزات سنگین، لاوان، هندورابی

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.