تاثیر عصاره آبی سنجد بر درد نوروپاتی دیابتی در موش های صحرایی دیابتی شده با استرپتوزوتوسین


در حال بارگذاری
18 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 تاثیر عصاره آبی سنجد بر درد نوروپاتی دیابتی در موش های صحرایی دیابتی شده با استرپتوزوتوسین دارای ۱۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد تاثیر عصاره آبی سنجد بر درد نوروپاتی دیابتی در موش های صحرایی دیابتی شده با استرپتوزوتوسین  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی تاثیر عصاره آبی سنجد بر درد نوروپاتی دیابتی در موش های صحرایی دیابتی شده با استرپتوزوتوسین،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن تاثیر عصاره آبی سنجد بر درد نوروپاتی دیابتی در موش های صحرایی دیابتی شده با استرپتوزوتوسین :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : مجله دانشگاه علوم پزشکی قم

تعداد صفحات :۱۳

زمینه و هدف: یکی از عوارض شایع دیابت، اختلال در سیستم عصبی و نوروپاتی دیابتی می باشد. در مطالعات مختلف گزارش شده است ترکیبات فلاونوئیدی و پلی فنولی موجود در گیاهان باعث بهبود نوروپاتی دیابت می شوند. با توجه به وجود مقادیر زیادی از این ترکیبات در میوه سنجد، این مطالعه با هدف بررسی تاثیر عصاره آبی سنجد بر درد نوروپاتی دیابتی در موش های صحرایی دیابتی شده با استرپتوزوتوسین انجام گرفت.روش بررسی: این مطالعه تجربی بر روی ۲۴ سر موش صحرایی نر نژاد ویستار انجام شد. موش ها به سه گروه ۸ تایی شامل: گروه کنترل منفی (بدون مداخله)، گروه کنترل مثبت (دیابتی) و گروه دریافت کننده عصاره (دوز ۲۰۰ میلی گرم به ازای هر کیلوگرم وزن بدن در روز) تقسیم شدند. پس از القای دیابت، عصاره آبی سنجد به مدت ۳ هفته به صورت خوراکی تجویز شد. از آزمون های آلودینیای حرارتی، مکانیکی، هایپر آلژزیای حرارتی و آزمون فرمالین جهت بررسی درد نوروپاتی دیابتی (در روزهای ۰، ۷، ۱۴ و ۲۱) پس از تزریق استرپتوزوتوسین استفاده گردید. داده ها با استفاده از آزمون واریانس دوطرفه و پس آزمون توکی تجزیه و تحلیل شدند. سطح معنی داری، p<0.05 در نظر گرفته شد.یافته ها: اختلاف درد بین گروه کنترل منفی و کنترل مثبت در آزمون های آلودینیای حرارتی (p=0.036) و مکانیکی (p=0.023)، هایپر آلژزیای حرارتی (p=0.001) و آزمون فرمالین (p<0.0001) قابل توجه بود. تجویز عصاره آبی سنجد باعث بهبود درد نوروپاتی دیابتی در مقایسه با گروه کنترل مثبت در آزمون های آلودینیای حرارتی (p=0.036) و مکانیکی (p=0.012)، هایپر آلژزیای حرارتی (p=0.011) و آزمون فرمالین (p<0.0001) شد.نتیجه گیری: طبق نتایج این مطالعه، عصاره آبی سنجد درد نوروپاتی دیابتی را در موش های صحرایی دیابتی شده با استرپتوزوتوسین بهبود می بخشد.

کلید واژه: سنجد، نورالژی دیابتی، درد، اندازه گیری درد، استرپتوزوتوسین

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.