بررسی تاثیر چند نوع آدامس بر pH پلاک دندانی


در حال بارگذاری
14 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی تاثیر چند نوع آدامس بر pH پلاک دندانی دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی تاثیر چند نوع آدامس بر pH پلاک دندانی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی تاثیر چند نوع آدامس بر pH پلاک دندانی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی تاثیر چند نوع آدامس بر pH پلاک دندانی :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : مجله دانشکده دندانپزشکی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی (JOURNAL OF DENTAL SCHOOL SHAHID BEHESHTI UNIVERSITY OF MEDICAL SCIENCE)

تعداد صفحات :۱۰

سابقه و هدف: گرچه مناسب ترین روش مکانیکی جهت کاهش پلاک دندانی استفاده از مسواک و نخ دندان است، اما به علت موثر نبودن این روش ها به میزان کافی، استفاده از روش های دیگری مانند جایگزینی شیرین کننده های زایلیتول و سوربیتول با ساکارز در محصولاتی مانند آدامس نیز مورد توجه قرار گرفته اند. این پژوهش با هدف بررسی اثر انواع آدامس های حاوی زایلیتول، کلسیم و زایلیتول و سوربیتول بر تغییرات pH پلاک دندانی انجام گرفت.مواد و روشها: تحقیق به صورت کارآزمایی بالینی تصادفی یک سو کور و به صورت متقاطع بر روی ۱۰ نفر از دانشجویان دختر ۲۰ تا ۳۰ساله دانشکده دندانپزشکی دانشگاه آزاد انجام شد. تغییرات پلاک پس از مصرف ۴ نوع آدامس حاوی زایلیتول، سوربیتول، زایلیتول+ کلسیم، سقز و محلول ساکارز ۱۰% به عنوان گروه کنترل در دوره های پیگیری توسط دستگاه PH Meter اندازه گیری شد. جهت مقایسه pH در هر زمان بین مواد مختلف از آزمون Cried-mann و جهت مقایسه دو به دوی گروهی از آزمون های Wilcoxon-signed rank و Bonferroni-Adjustment استفاده شد.یافته ها: زایلیتول بالاترین میانگین pH پلاک را طی زمان به خود اختصاص داد که این افزایش pH در دقیقه ۷ به حداکثر مقدار خود رسید. سقز کمترین pH را در تمام دقایق نشان داد، که این میزان در دقیقه ۲ به حداکثر مقدار خود رسید و تا دقیقه ۶۰ تغییرات ناچیزی را در افزایش pH پلاک از خود نشان داد. این اختلاف بین هر ۴ نوع ماده معنی دار بود (P<0.001).نتیجه گیری: مصرف آدامس بعد از خوردن شربت قند باعث افزایش قابل ملاحظه pH پلاک ظرف ۷ دقیقه تا حد نرمال اولیه شد. اثر آدامس زایلیتول به طور قابل ملاحظه ای بیشتر از بقیه بود.

کلید واژه: آدامس بدون قند، pH پلاک دندانی، زایلیتول، ساکارز، پوسیدگی، سوربیتول

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.