مقایسه اثر دهانشویه های ایرشا، کلرهگزیدین و آسیکلوویر بر HSV-1 در محیط کشت سلولیچ


در حال بارگذاری
12 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
7 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقایسه اثر دهانشویه های ایرشا، کلرهگزیدین و آسیکلوویر بر HSV-1 در محیط کشت سلولیچ دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقایسه اثر دهانشویه های ایرشا، کلرهگزیدین و آسیکلوویر بر HSV-1 در محیط کشت سلولیچ  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقایسه اثر دهانشویه های ایرشا، کلرهگزیدین و آسیکلوویر بر HSV-1 در محیط کشت سلولیچ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقایسه اثر دهانشویه های ایرشا، کلرهگزیدین و آسیکلوویر بر HSV-1 در محیط کشت سلولیچ :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : مجله دانشکده دندانپزشکی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی (JOURNAL OF DENTAL SCHOOL SHAHID BEHESHTI UNIVERSITY OF MEDICAL SCIENCE)

تعداد صفحات :۱۰

سابقه و هدف: ویروس های هرپس سیمپلکس توانایی ایجاد بیماری در انسان را دارند و می توانند تظاهرات کلینیکی خود را به صورت ضایعات داخل دهانی، خارج دهانی یا راجعه بروز دهند. در حال حاضر آسیکلوویر داروی آنتی هرپتیک و انتخابی جهت کنترل عفونت ناشی از هرپس می باشد. به دلیل مقاومت ایجاد شده نسبت به این دارو و محدودیت های استفاده از آن در برخی شرایط، نیاز به درمان های جایگزین با دهانشویه های در دسترس نمود پیدا کرده است. هدف از این مطالعه، مقایسه اثر دهانشویه های ایرشا، کلرهگزیدین و آسیکلوویر بر HSV-1 در شرایط in vitro بود.مواد و روشها: در این پژوهش آزمایشگاهی، برای تعیین سمیت سلولی دهانشویه ضدعفونی کننده و بدون الکل ایرشا (آبی رنگ)، دهانشویه کلرهگزیدین ۰.۲% و آسیکلوویر از آزمون رنگ سنجی MMT (Thiazolyl Blue Tetrazolium Bromide) استفاده و طول موج های جذب شده توسط دستگاه الیزا ریدر ثبت گردید. اثر دهانشویه های ایرشا و کلرهگزیدین روی رده سلولی Vero، بعد از آلودگی سلول با HSV-1 در غلظت های مختلف مورد ارزیابی قرار گرفت. نتایج با تست های آماری مناسب در نرم افزار SPSS ویرایش ۱۵ آنالیز شدند.یافته ها: یافته ها نشان دادند که CC50 یا غلظتی از دهانشویه که منجر به از بین رفتن ۵۰درصد از سلول های Vero می شود، برای ایرشا ۳۸/۰ درصد و برای کلرهگزیدین ۰.۰۰۳ درصد می باشد. پس از تعیین CC50، اثر ضد ویروسی دهانشویه های ایرشا، کلرهگزیدین وآسیکلوویر مورد بررسی قرار گرفت. بین غلظت ۰.۵ درصد از دهانشویه ایرشا و سایرغلظت های استفاده شده از آن، تفاوت اثر معنی دار دیده شد. کمترین تیتر ویروس در غلظت ۰.۰۰۲ درصد از دهانشویه کلرهگزیدین مشاهده شد. هر دو غلظت به کار رفته برای آسیکلوویر (۱۲۵۰ و ۲۵۰۰ میکروگرم بر میلی لیتر) اثر مشابهی در کاهش تیتر ویروس داشتند.نتیجه گیری: با توجه به نتایج به دست آمده از این مطالعه، سمیت سلولی دهانشویه ایرشا از کلرهگزیدین کمتر بوده، اثر آنتی هرپتیک آسیکلوویر و کلرهگزیدین نسبت به ایرشا قوی تر می باشد. بنابراین به منظور جلوگیری از انتقال ویروس هرپس یا جهت درمان ضایعات ناشی از آن در حفره دهان، استفاده از دهانشویه کلرهگزیدین موثرتر از دهانشویه ایرشا می باشد.

کلید واژه: ایرشا، کلرهگزیدین، دهانشویه، HSV-1

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.