تاثیر جنگل کاری با گونه های سریع الرشد غیربومی بر تنوع گیاهی زیراشکوب (مطالعه موردی: پارک جنگلی گهر دورود در استان لرستان)


در حال بارگذاری
14 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 تاثیر جنگل کاری با گونه های سریع الرشد غیربومی بر تنوع گیاهی زیراشکوب (مطالعه موردی: پارک جنگلی گهر دورود در استان لرستان) دارای ۱۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد تاثیر جنگل کاری با گونه های سریع الرشد غیربومی بر تنوع گیاهی زیراشکوب (مطالعه موردی: پارک جنگلی گهر دورود در استان لرستان)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی تاثیر جنگل کاری با گونه های سریع الرشد غیربومی بر تنوع گیاهی زیراشکوب (مطالعه موردی: پارک جنگلی گهر دورود در استان لرستان)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن تاثیر جنگل کاری با گونه های سریع الرشد غیربومی بر تنوع گیاهی زیراشکوب (مطالعه موردی: پارک جنگلی گهر دورود در استان لرستان) :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : جنگل و فرآورده های چوب (منابع طبیعی ایران)

تعداد صفحات :۱۶

جنگل کاری ها از طریق تاثیر بر ویژگی های خاک و سایه ناشی از تاج پوشش می توانند تاثیر مثبت یا منفی بر تنوع گیا هان زیر اشکوب داشته باشند. در این مطالعه، تاثیرات جنگل کاری با گونه کاج بروسیا بر تنوع گیاهی زیر اشکوب بررسی شد. بدین منظور، در شکل زمین یکسان با استفاده از قطعات نمونه ۴۰۰ متر مربعی حاوی ۵ قطعه نمونه ۴ متر مربعی در مرکز و چهار گوشه آن، از تنوع گیاهی و خاک در سه افق ۰-۱۰، ۱۰-۲۰، و ۲۰-۳۰ سانتی متری در سه تیپ جنگل کاری خالص کاج بروسیا، آمیخته اقاقیا و کاج بروسیا، اقاقیای خالص، و توده جنگلی طبیعی بلوط ایرانی، به عنوان شاهد، نمونه برداری شد. نتایج نشان داد که میزان غنا در تیپ جنگل کاری کاج بروسیا، آمیخته اقاقیا و بروسیا، اقاقیا، و توده بلوط ایرانی به ترتیب برابر ۱۶، ۳۰، ۳۱، و ۳۴ گونه بوده است. کمترین میزان تشابه بر اساس شاخص های سورنسون و جاکارد بین تیپ جنگل کاری بروسیا با بلوط، و بیشترین تشابه بین جنگل کاری اقاقیا با جنگل کاری آمیخته اقاقیا بروسیا وجود داشت. بیشترین و کمترین مقدار شاخص غالبیت گونه ای سیمپسون به ترتیب در تیپ بروسیا و در توده بلوط، و بیشترین و کمترین میزان تنوع و تعداد گونه اندمیک در توده بلوط (شش گونه) و در تیپ بروسیا (یک گونه) مشاهده شد. با توجه به تغییرات محدود در برخی عناصر خاک در افق ۰-۱۰، تغییرات در تنوع گیا هان زیراشکوب را می توان علاوه بر خاک، ناشی از تاج پوشش سنگین گونه کاج بروسیا و اثر سایه آن دانست.

کلید واژه: اقاقیا، بلوط ایرانی، تنوع زیستی، جنگل کاری، کاج بروسیا

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.