تاثیر فرآوری شیمیایی با سود بر ارزش تغذیه ای و فراسنجه های گوارشی چوب صنوبر و چوب انگور


در حال بارگذاری
11 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
6 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 تاثیر فرآوری شیمیایی با سود بر ارزش تغذیه ای و فراسنجه های گوارشی چوب صنوبر و چوب انگور دارای ۱۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد تاثیر فرآوری شیمیایی با سود بر ارزش تغذیه ای و فراسنجه های گوارشی چوب صنوبر و چوب انگور  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی تاثیر فرآوری شیمیایی با سود بر ارزش تغذیه ای و فراسنجه های گوارشی چوب صنوبر و چوب انگور،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن تاثیر فرآوری شیمیایی با سود بر ارزش تغذیه ای و فراسنجه های گوارشی چوب صنوبر و چوب انگور :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : علوم دامی ایران ( علوم کشاورزی ایران)

تعداد صفحات :۱۳

به منظور بررسی ارزش تغذیه ای برخی مواد لیگنوسلولزی سه آزمایش انجام گرفت. برای افزایش گوارش پذیری، چوب صنوبر شیرین و چوب انگور با سود ۵ درصد عمل آوری شدند. در آزمایش اول ترکیبات شیمیایی، ضرایب گوارشی، اسیدیته مایع شکمبه، و خوش خوراکی ۴ راس گوسفند نر نژاد ماکوئی اندازه گیری شد. میانگین گوارش پذیری ماده خشک برای صنوبر خام و عمل آوری شده و انگور خام و عمل آوری شده به ترتیب برابر با ۴۰.۱۹، ۵۹.۴۷، ۳۴.۲، و ۵۹.۱۱ درصد، ماده آلی ۴۲.۵۶، ۶۰.۴، ۳۵.۹، و ۶۰.۱۵ درصد و دیواره سلولی ۲۹.۶۴، ۴۶.۷۲، ۲۷.۱۵، و ۴۴.۲۶ درصد بود. اسیدیته مایع شکمبه در تمام تیمارها در ساعات اولیه کمترین مقدار را داشت و پس از آن افزایش یافت. خوش خوراکی چوب انگور و صنوبر عمل آوری شده بیشتر از انگور و صنوبر خام بود. در آزمایش دوم تجزیه پذیری ماده خشک، ماده آلی، و دیواره سلولی در ۴ راس گوساله نر نژاد هلشتاین بررسی شد. میانگین تجزیه پذیری موثر در سطح ۰.۰۳ ماده خشک صنوبر خام برابر با ۵.۸ درصد، انگور خام ۱۱.۵ درصد، صنوبر عمل آوری شده ۳۶.۱ درصد، و انگور عمل آوری شده ۳۷.۱ درصد بود. ماده آلی صنوبر خام برابر با ۹.۳ درصد، انگور خام ۱۶ درصد، صنوبر عمل آوری شده ۳۳.۲ درصد، و انگور عمل آوری شده ۳۳ درصد بود. دیواره سلولی در صنوبر خام برابر با ۴.۵ درصد، انگور خام ۶.۲ درصد، صنوبر عمل آوری شده ۲۱.۵ درصد، و انگور عمل آوری شده ۱۶.۲ درصد بود. در آزمایش سوم خصوصیات فیزیکی اندازه گیری شد. نتایج به دست آمده از آزمایش ها نشان داد که دانسیته توده ای انگور خام بیشتر از صنوبر خام، ظرفیت نگهداری آب صنوبر خام بیشتر از انگور خام، و ماده خشک محلول صنوبر خام نیز بیشتر از انگور خام بود. در حالت کلی می توان به این نتیجه رسید که عمل آوری چوب ها با سود، تاثیر مثبت زیادی بر ارزش غذایی آن ها داشته است.

کلید واژه: چوب انگور، چوب صنوبر شیرین، عمل آوری

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.