ارتباط بین سطح ویتامینE مایع فولیکولی با مورفولوژی تخمک و کیفیت جنین در بیماران IVF در بیمارستان الزهرا (س) رشت


در حال بارگذاری
13 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
5 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 ارتباط بین سطح ویتامینE مایع فولیکولی با مورفولوژی تخمک و کیفیت جنین در بیماران IVF در بیمارستان الزهرا (س) رشت دارای ۱۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد ارتباط بین سطح ویتامینE مایع فولیکولی با مورفولوژی تخمک و کیفیت جنین در بیماران IVF در بیمارستان الزهرا (س) رشت  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی ارتباط بین سطح ویتامینE مایع فولیکولی با مورفولوژی تخمک و کیفیت جنین در بیماران IVF در بیمارستان الزهرا (س) رشت،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن ارتباط بین سطح ویتامینE مایع فولیکولی با مورفولوژی تخمک و کیفیت جنین در بیماران IVF در بیمارستان الزهرا (س) رشت :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : مجله علمی دانشگاه علوم پزشکی زنجان

تعداد صفحات :۱۴

زمینه و هدف: با توجه به افزایش جهانی ناباروری استفاده از روش های کمک باروری برای حل آن پیشنهاد می شود. از آن جاکه ویتامین E آنتی اکسیدان قوی با نقش حفاظتی در بدن می باشد، هدف این مطالعه تعیین ارتباط بین سطح ویتامینE مایع فولیکولی با مورفولوژی تخمک و کیفیت جنین در بیماران IVF است.روش بررسی: این مطالعه به صورت مقطعی توصیفی تحلیلی بر روی تخمک ها و جنین های حاصل از ۵۰ زن تحت IVF در بیمارستان الزهرا رشت انجام شد. معیارهای ورود شامل زنان بین ۲۰ تا ۴۵ سال بودند که نازایی با علت فاکتور لوله رحم و اختلال در تخمک گذاری و همچنین فاکتور مردانه داشتند. بیماران تحت پروتکل مشابه تحریک تخمک گذاری قرار گرفته و سپس ده هزار واحد hCGبه آنان تزریق شده و پس از ۳۶ ساعت تحت ساکشن فولیکول قرار گرفتند و تخمک های بالغ جهت لقاح جدا شدند و میزان ویتامینE مایع فولیکولی اندازه گیری شد. مورفولوژی تخمک و کیفیت جنین با میکروسکوپ نوری معکوس مورد ارزیابی قرار گرفت.یافته ها: از ۵۰ زن تحت درمانIVF ،۵۸۳ تخمک و ۲۷۵ جنین مورد بررسی قرار گرفتند. ارتباط معنی دار آماری بین سن، BMI، مدت نازایی و علت نازایی و ویتامین E مشاهده نشد (P>0.05). در سطح ۰.۵ تا ۱ میلی گرم بر دسی لیتر ویتامین E تعداد تخمک MII به طور معنی داری نسبت به سایر گروه ها بیشتر بود (P=0.014). اگرچه میانگین تعداد جنین ۲PN در این سطح بالاتر از سایرسطوح ویتامین E بود اما این تفاوت از نظر آماری معنی دار نبود (P=0.872).نتیجه گیری: به طور کلی می توان گفت در سطح ۰.۵ تا ۱ میلی گرم بر دسی لیتر ویتامین E مورفولوژی تخمک و کیفیت جنین به طور معنی داری بهبود پیدا کرده است.

کلید واژه: ناباروری، مایع فولیکولی، IVF، ویتامین E، تخمک، جنین، آنتی اکسیدان

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.