بررسی پرایمینگ بر صفات فنولوژی، مورفولوژیکی و عملکرد علوفه دو هیبرید ذرت با کشت تاخیری تابستانه در استان مازندران


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۹۷,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی پرایمینگ بر صفات فنولوژی، مورفولوژیکی و عملکرد علوفه دو هیبرید ذرت با کشت تاخیری تابستانه در استان مازندران دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی پرایمینگ بر صفات فنولوژی، مورفولوژیکی و عملکرد علوفه دو هیبرید ذرت با کشت تاخیری تابستانه در استان مازندران  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی پرایمینگ بر صفات فنولوژی، مورفولوژیکی و عملکرد علوفه دو هیبرید ذرت با کشت تاخیری تابستانه در استان مازندران،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی پرایمینگ بر صفات فنولوژی، مورفولوژیکی و عملکرد علوفه دو هیبرید ذرت با کشت تاخیری تابستانه در استان مازندران :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : یافته های نوین کشاورزی

تعداد صفحات :۱۰

این آزمایش در سال زراعی ۱۳۸۹ در مرکز تحقیقات کشاورزی قراخیل قائم شهر به صورت فاکتوریل در قالب طرح بلوک های کامل تصادفی در ۴ تکرار اجرا شد، تیمارها شامل دو هیبرید ذرت (S.C.704 و S.C.640) و ۸ محلول پرایمینگ شامل پلی اتیلن گلیکول ۶۰۰۰ با غلظت های ۵ و ۱۰%، نیترات پتاسیم با غلظت های ۵/۰ و ۱%، کلرور پتاسیم با غلظت ۱ و۲%، آب خالص و شاهد (بدون پرایم) بودند. نتایج نشان داد اختلاف ارقام تنها بر تعداد بلال در بوته و طول بلال معنی دار بود. حداکثر درصد و سرعت سبز شدن و بیشترین تعداد بوته در متر مربع برای محلول پلی اتیلن گلیکول با غلظت های ۵ و۱۰% بدست آمد کمترین تعداد روز از کاشت تا مرحله شیری برای غلظت ۵% پلی اتیلن گلیکول حاصل شد. حداکثر عملکرد علوفه تر به ترتیب برای محلول پرایمینگ پلی اتیلن گلیکول با غلظت های ۵ و ۱۰% بدست آمد که در مقایسه با شاهد به ترتیب ۲۰.۴ و ۱۸.۴% افزایش داشت. حداکثر نسبت وزن خشک بلال به کل برای محلول پرایمینگ پلی اتیلن گلیکول با غلظت های ۵ و ۱۰% بدست آمد که در نسبت به شاهد به ترتیب ۱۷.۴ و ۱۸.۲% بیشتر بود. حداکثر درصد فیبر به ترتیب برای محلول پلی اتیلن گلیکول ۱۰% (۳۳.۴)% و آب (۳۳.۲)% حاصل گردید. به طور کلی پرایمینگ بذر ذرت به ترتیب با پلی اتیلن گلیکول ۵ و ۱۰% در کشت تاخیر تابستانه به خاطر افزایش درصد و سرعت سبز شدن و کوتاه کردن تعداد روز تا مرحله شیری موجب افزایش عملکرد علوفه تر و خشک شد.

کلید واژه: ذرت، پرایمینگ، علوفه تر و درصد فیبر

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.