ارزیابی تاثیر عملکرد اعضای هیات علمی بر ارتقای مولفه های توسعه اجتماعی (از دیدگاه دانشجویان دکتری واحد علوم و تحقیقات)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 ارزیابی تاثیر عملکرد اعضای هیات علمی بر ارتقای مولفه های توسعه اجتماعی (از دیدگاه دانشجویان دکتری واحد علوم و تحقیقات) دارای ۲۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد ارزیابی تاثیر عملکرد اعضای هیات علمی بر ارتقای مولفه های توسعه اجتماعی (از دیدگاه دانشجویان دکتری واحد علوم و تحقیقات)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی ارزیابی تاثیر عملکرد اعضای هیات علمی بر ارتقای مولفه های توسعه اجتماعی (از دیدگاه دانشجویان دکتری واحد علوم و تحقیقات)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن ارزیابی تاثیر عملکرد اعضای هیات علمی بر ارتقای مولفه های توسعه اجتماعی (از دیدگاه دانشجویان دکتری واحد علوم و تحقیقات) :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : مطالعات توسعه اجتماعی ایران

تعداد صفحات :۲۲

آموزش عالی از جهات مختلفی در تمامی ابعاد توسعه نقش اساسی دارد. دانشجویان، اعضای هیات علمی و تولیدات علمی دانشگاه هر یک به نحوی در توسعه کشورها نقش دارند. نقش اعضای هیات علمی در توسعه اجتماعی موضوع این پژوهش است. پژوهش حاضر یک پژوهش کاربردی هست که به روش پیمایشی اجرا شده است. برای اجرای پژوهش با استناد به منابع علمی موجود به استخراج مولفه های عینی توسعه اجتماعی برای ارزیابی کمی داده ها اقدام شد و مولفه های مورد ارزیابی پژوهش مشخص گردید. ابزار جمع آوری این پژوهش، پرسش نامه محقق ساخته ای با ۴۳ گویه است که با استناد به نتایج پژوهش بررسی و شناسایی شاخص های کاربردی توسعه اجتماعی (با استفاده از تکنیک دلفی) آزاد ارمکی و همکاران (آزاد ارمکی، مبارکی و شهبازی ۱۳۹۱، ۱۹). سوالات پرسش نامه طراحی و تدوین گردید. جامعه آماری این پژوهش عبارتند از کلیه ۷۲۵۰ نفر دانشجوی مقطع دکتری واحد علوم و تحقیقات است که با استفاده جدول نمونه گیری گرجسی مورگان، ۳۶۷ نفر برآورد نمونه گردید. یافته های پژوهش نشان می دهد که اعضای هیات علمی در همبستگی و وفاق اجتماعی، در ارتقای کیفیت زندگی شهروندان، در افزایش سطح امنیت امنیت اجتماعی، در ترویج و اخلاق توسعه اجتماعی و بطور کلی در توسعه اجتماعی جامعه نقش مثبت و معنی داری دارند و در این زمینه اختلاف دیدگاهی از نظر سن، جنسیت و عضو هیات علمی بودن یا نبودن پاسخگویان وجود ندارد. نتایج این پژوهش نشان می دهد که اعضای هیات علمی در ابعاد مختلف توسعه اجتماعی از دید کمی و کیفی نقش دارند و برای برنامه ریزی توسعه اجتماعی کشور نباید از نقش مهم این بخش از جامعه غافل بود و پتانسیل موجود در روند توسعه جامعه بهره برداری کرد.

کلید واژه: هیات علمی، توسعه اجتماعی، توسعه انسانی، واحد علوم و تحقیقات

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.