اثر مصرف خوراکی پودر فلفل قرمز و فلفل سیاه بر مقادیر سرمی هورمون های محور هیپوفیز- گناد در موش نر


در حال بارگذاری
13 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 اثر مصرف خوراکی پودر فلفل قرمز و فلفل سیاه بر مقادیر سرمی هورمون های محور هیپوفیز- گناد در موش نر دارای ۱۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد اثر مصرف خوراکی پودر فلفل قرمز و فلفل سیاه بر مقادیر سرمی هورمون های محور هیپوفیز- گناد در موش نر  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی اثر مصرف خوراکی پودر فلفل قرمز و فلفل سیاه بر مقادیر سرمی هورمون های محور هیپوفیز- گناد در موش نر،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن اثر مصرف خوراکی پودر فلفل قرمز و فلفل سیاه بر مقادیر سرمی هورمون های محور هیپوفیز- گناد در موش نر :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : گیاهان دارویی

تعداد صفحات :۱۳

مقدمه: انواع فلفل در طب سنتی کاربردهای گسترده ای دارند. محور هورمونی هیپوفیز-گناد یکی از مواردی است که ممکن است تحت تاثیر فلفل قرار گیرد.هدف: این تحقیق با هدف بررسی اثرات احتمالی فلفل قرمز و سیاه بر میزان سرمی هورمون های لوتئینی کننده (LH)، محرک فولیکولی(FSH) و تستوسترون انجام شد.روش بررسی: ۲۱ سر موش نر نژاد NMRI به سه گروه شامل یک گروه کنترل و دو گروه تحت تیمار، به ترتیب دریافت کننده فلفل قرمز و دریافت کننده فلفل سیاه تقسیم شدند (n=7).گروه های تحت تیمار، پودر فلفل مخلوط شده با غذای استاندارد موش را با یک نسبت ۶.۶ درصد به مدت یک ماه به صورت خوراکی دریافت کردند. در پایان دوره تیمار، حیوانات را با کلروفرم بیهوش کرده و مستقیما از قلب آنها خونگیری به عمل آمد و پس از جدا کردن سرم، هورمون های لوتئینی کننده (LH)، محرک فولیکولی (FSH) و تستوسترون با روش الایزا اندازه گیری شدند. تحلیل آماری داده ها با استفاده از آنالیز واریانس یک طرفه و به دنبال آن آزمون متعاقب توکی انجام شد.نتایج: فلفل قرمز باعث افزایش هورمون تستوسترون (p<0.01) و فلفل قرمز و فلفل سیاه باعث افزایش هورمون FSH شد (به ترتیب p<0.001 و p<0.01) ولی بر میزان LH تاثیر معنی داری نداشت. مقدار هماتوکریت در گروه های تیمار نیز افزایش یافت (p<0.001).نتیجه گیری: مصرف خوراکی پودر فلفل قرمز و سیاه در افزایش هورمون های FSH و تستوسترون موثراند. بنابراین، این نوع فلفل ها احتمالا دارای خواص آندروژنیکی می باشند. افزایش هماتوکریت ممکن است در نتیجه افزایش تستوسترون باشد.

کلید واژه: تستوسترون، فلفل سیاه، فلفل قرمز، FSH ،LH

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.