کشت اکوتیپ های گیاه دارویی ماریتیغال جهت مقایسه ارزش دارویی و غذایی


در حال بارگذاری
14 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
5 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 کشت اکوتیپ های گیاه دارویی ماریتیغال جهت مقایسه ارزش دارویی و غذایی دارای ۱۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد کشت اکوتیپ های گیاه دارویی ماریتیغال جهت مقایسه ارزش دارویی و غذایی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی کشت اکوتیپ های گیاه دارویی ماریتیغال جهت مقایسه ارزش دارویی و غذایی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن کشت اکوتیپ های گیاه دارویی ماریتیغال جهت مقایسه ارزش دارویی و غذایی :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : طب جنوب

تعداد صفحات :۱۲

مقدمه: اکوتیپ های گیاه ماریتیغال (Silybum marianum) ارزش دارویی و تغذیه ای داشته و می توان با انتخاب و شناخت نیازهای بوم شناختی و زراعی، آن ها را کشت نمود. هدف این مطالعه مقایسه ارزش دارویی و غذایی تیپ های اکولوژیک ماریتیغال به منظور گزینش و کشت آن ها در استان بوشهر است.مواد و روش ها: جمعیت های سه اکوتیپ (جمعیت انتخاب شده، بومی ۱ (دشتستان) و بومی ۲ (تنگستان) در قالب طرح آزمایشی کاملا تصادفی با چهار تکرار در سال زراعی ۹۲-۹۱ در مزرعه تحقیقاتی دانشکده کشاورزی (برازجان) کشت و صفات مورفولوژیک و فیتوشیمیایی هرکدام اندازه گیری گردید. استخراج روغن دانه و تغلیظ آن به ترتیب توسط دستگاه های سوکسله و تقطیر در خلا انجام و آنالیز اسیدهای چرب به کمک کروماتوگرافی گازی صورت گرفت. عصاره متانولی پودر دانه پس از استخراج تغلیظ و سیلی مارین تام آن سنجیده شد. مشاهدات با نرم افزار SAS و توسط آزمون های آنالیز واریانس و دانکن در دو سطح احتمال ۵ و ۱ درصد تجزیه و تحلیل آماری گردید.یافته ها: اغلب صفات ریخت شناسی و عملکردی اکوتیپ ها اختلاف آماری معنی دار داشتند. ترکیب اسیدهای چرب و بازده سیلی مارین تام آن ها نیز تفاوت زیادی نشان دادند در حالی که بازده روغن آن ها یکسان بود (p£۰.۰۱). بیشینه عملکرد اندام دارویی، سیلی مارین تام (۶.۵ درصد) و مقدار روغن (۲۴.۵ درصد) به ترتیب از اکوتیپ ۲، جمعیت انتخاب شده و اکوتیپ ۱ و ۲ بوشهر به دست آمد. نسبت اسیدهای چرب غیراشباع به اشباع در اکوتیپ ها و جمعیت انتخاب شده به ترتیب ۳.۹۹ و ۳.۳۲ بود.نتیجه گیری: اختلاف معنی داری بین اغلب صفات ریخت شناسی و فیتوشیمیایی هر سه اکوتیپ مورد مطالعه وجود داشت. عملکرد دانه و روغن اکوتیپ ۲ بوشهر به ترتیب با ۱۴۱۷ و ۳۵۴ کیلوگرم در هکتار حداکثر اما درصد سیلی مارین آن حداقل بود. به طور کلی امکان انتخاب، کاشت و تولید تجاری اکوتیپ های ماریتیغال در استان بوشهر وجود دارد.

کلید واژه: ماریتیغال، اکوتیپ، اسیدهای چرب، سیلی مارین

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.