بررسی میزان بکارگیری رسانه های نوین آموزشی، شناسایی مشکلات و موانع آنها از دیدگاه مسوولین و معلمان اداره آموزش و پرورش


در حال بارگذاری
15 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
5 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی میزان بکارگیری رسانه های نوین آموزشی، شناسایی مشکلات و موانع آنها از دیدگاه مسوولین و معلمان اداره آموزش و پرورش دارای ۲۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی میزان بکارگیری رسانه های نوین آموزشی، شناسایی مشکلات و موانع آنها از دیدگاه مسوولین و معلمان اداره آموزش و پرورش  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی میزان بکارگیری رسانه های نوین آموزشی، شناسایی مشکلات و موانع آنها از دیدگاه مسوولین و معلمان اداره آموزش و پرورش،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی میزان بکارگیری رسانه های نوین آموزشی، شناسایی مشکلات و موانع آنها از دیدگاه مسوولین و معلمان اداره آموزش و پرورش :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : رهیافتی نو در مدیریت آموزشی

تعداد صفحات :۲۶

هدف از انجام این تحقیق، بررسی میزان بکارگیری رسانه های نوین آموزشی، شناسایی مشکلات و موانع آنها از دیدگاه مسوولین و معلمان اداره آموزش و پرورش شهر قائمیه بود. روش انجام این تحقیق توصیفی- پیمایشی و جامعه آماری کلیه مسوولین و معلمان اداره آموزش و پرورش قائمیه که ۴۵۵ نفر بود. از کل جامعه آماری تعداد ۱۸۸ نفر به روش نمونه گیری تصادفی ساده انتخاب شدند. سپس پرسشنامه ای حاوی ۳۰ سوال طراحی شد. روایی پرسشنامه با استفاده از نظر متخصصان و تحلیل گویه مورد بررسی قرار گرفت. آزمون «آلفای کرونباخ» پایایی آن را تایید کرد (a=0.85). نتایج تحلیل داده های تحقیق حاکی از اولویت بندی مولفه ها و مشکلات بکارگیری رسانه های آموزشی با استفاده از تحلیل عاملی اکتشافی و آزمون فریدمن به ترتیب شامل: ۱- برنامه ریزی و محتوا، ۲- سخت افزارو زیر ساخت ها، ۳- نیروی متخصص و آموزش، ۴- مسائل مالی، ۵- مدیریت و اضطراب فناوری، ۶- زمان و تراکم دانش آموزی، ۷- باورهای سنتی، ۸- انگیزش است. با توجه به آزمون فرید من می توان گفت که اولویت بندی مولفه ها معنی دار می باشد به این معنی که عامل برنامه ریزی و محتوا اولین اولویت و عامل انگیزش آخرین اولویت را دارا بودند.

کلید واژه: رسانه های نوین آموزشی، موانع و مشکلات بکارگیری، آموزش و پرورش

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.