تعیین آستانه شدت – مدت بارندگی به منظور پیش بینی زمین لغزش های کم عمق در حوضه آبریز روخانه های تجن و نکارود (شرق مازندران)


در حال بارگذاری
10 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 تعیین آستانه شدت – مدت بارندگی به منظور پیش بینی زمین لغزش های کم عمق در حوضه آبریز روخانه های تجن و نکارود (شرق مازندران) دارای ۱۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد تعیین آستانه شدت – مدت بارندگی به منظور پیش بینی زمین لغزش های کم عمق در حوضه آبریز روخانه های تجن و نکارود (شرق مازندران)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی تعیین آستانه شدت – مدت بارندگی به منظور پیش بینی زمین لغزش های کم عمق در حوضه آبریز روخانه های تجن و نکارود (شرق مازندران)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن تعیین آستانه شدت – مدت بارندگی به منظور پیش بینی زمین لغزش های کم عمق در حوضه آبریز روخانه های تجن و نکارود (شرق مازندران) :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : زمین شناسی مهندسی

تعداد صفحات :۱۸

زمین لغزش های تحریک شده توسط بارندگی همه ساله موجب تحمیل خسارات جانی و مالی فراوان در سراسر دنیا می گردد. عامل اصلی تحریک زمین لغزش های کم عمق و جریان های واریزه ای در شرق مازندران نیز رخداد های بارندگی است. این پژوهش به بررسی زمین لغزش های تحریک شده توسط رخداد های بارندگی که در حوزه آبریز رودخانه های تجن و نکارود روی داده اند می پردازد. ۲۳ رخداد ثبت شده بارندگی در دوره ۶ ماهه دوم سال ۱۳۹۱ در شرق مازندران رخ داده اند. ۱۵ رخداد از ۲۳ رخداد بارندگی مورد پژوهش که از نوع کوتاه یا میان مدت است، موجب بروز ده ها زمین لغزش شده اند. شدت و مدت رخدادهای بارندگی محرک زمین لغزش های کم عمق و جریان های واریزه ای در نموداری تمام لگاریتمی رسم گردیدند. سپس آستانه شدت مدت بارندگی برای لغزش هایی که در اثر بارندگی تحریک شده اند به دست آمد. این آستانه با استفاده از روش آماری رگرسیون چندک، به وسیله خط رگرسیون صدک پنجم به مرز پایینی داده بارندگی های محرک لغزش برازش شده و به صورت I=0.51´D-0.60 بیان می شود که I شدت بارندگی برحسب میلی متر بر ساعت و D مدت بارندگی برحسب ساعت است. همچنین آستانه به دست آمده با آستانه های جهانی موجود مقایسه گردید و مشاهده شد که این آستانه، رویداد لغزش های با شدت میانگین بارندگی کمتری را پیش بینی می کند. از بین رخدادهای بارندگی مورد پژوهش، رخدادهای بارندگی کوتاه مدت با شدت بیشتر نسبت به رخداد های بارندگی طولانی تر که شدت کمی دارند سبب تحریک زمین لغزش های بیشتری شده اند. این پدیده احتمالا به دلیل زهکشی بالا در توده خاک کم عمق و نیز خردشدگی سنگ بستر مارنی و مارن آهکی است.

کلید واژه: پیش بینی زمین لغزش، آستانه شدت، مدت بارندگی، استان مازندران

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.