زیست شناسی، تغییرات فصلی و پراکندگی جمعیت شپشک استرالیای (Icerya purchasi Maskell (Hom: Margarodidea در شرق مازندران


در حال بارگذاری
16 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 زیست شناسی، تغییرات فصلی و پراکندگی جمعیت شپشک استرالیای (Icerya purchasi Maskell (Hom: Margarodidea در شرق مازندران دارای ۱۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد زیست شناسی، تغییرات فصلی و پراکندگی جمعیت شپشک استرالیای (Icerya purchasi Maskell (Hom: Margarodidea در شرق مازندران  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی زیست شناسی، تغییرات فصلی و پراکندگی جمعیت شپشک استرالیای (Icerya purchasi Maskell (Hom: Margarodidea در شرق مازندران،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن زیست شناسی، تغییرات فصلی و پراکندگی جمعیت شپشک استرالیای (Icerya purchasi Maskell (Hom: Margarodidea در شرق مازندران :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : تحقیقات حشره شناسی

تعداد صفحات :۱۲

شپشک استرالیایی I. purchasi حشره ای با انتشار جهانی و پلی فاژ که علاوه بر مرکبات به عده زیادی از گیاهان حمله می کند. زیست شناسی و تغییرات جمعیت شپشک استرالیایی طی سه سال (۱۳۸۴-۱۳۸۲) مورد مطالعه قرار گرفت نمونه برداری ها از دو باغ مرکبات (مهدشت بالا و مهدشت پائین ساری) انجام گرفت و از هرباغ ۱۰ درخت و از هردرخت ۳ شاخه آلوده به طول ۱۰ سانتی متر جدا و تعداد پوره ها و حشرات کامل شمارش شد. مطالعات نشان داد که تمام مراحل رشدی آفت به ویژه پوره های سن ۲ در زمستان مشاهده می شوند‍. این حشره ۳ نسل در سال دارد. تخم ها درون کیسه تخم و بیشتر روی سرشاخه ها مشاهده می شوند. میانگین تعداد تخم های موجود در هر توده تخم ۲۹۵.۷ عدد می باشد. چرخه زیستی آفت در شرایط (دما ۲۱.۷ درجه سلسیوس، رطوبت نسبی ۷۴.۷ درصد و ۱۰ ساعت روشنایی در روز و دوره نوری ۱۰L: 14D) مورد بررسی قرار گرفت. بر اساس نتایج بدست آمده طول دوره جنینی آفت ۹.۱ روز و متوسط طول دوره های پورگی برای پوره های سن ۱، ۲ و ۳ به ترتیب ۱۹.۵، ۲۶.۵ و ۵۶.۲ روز تعیین شد. بررسی ها نشان داد که این آفت با توجه به شرایط آب و هوایی معتدل شمال ایران در تمام مدت فصول سال فعال است. سه نقطه اوج در جمعیت پوره ها و حشرات کامل مشاهده شد. حداکثر جمعیت پوره ها در نسل اول در تیر ماه، در نسل دوم در آبان ماه و نسل سوم در بهمن ماه مشاهده شد. جمعیت حشرات کامل دارای سه نقطه اوج به ترتیب در ماه های اردیبهشت (بالاترین)، شهریور و بهمن بود و از اردیبهشت ماه به بعد جمعیت حشرات کامل نوسان جزئی داشت. شپشک استرالیایی در بیشتر مناطق شرق استان مازندران به ویژه شهرستان های بهشهر، نکا، ساری، بابل، بابلسر، محمود آباد و نور مشاهده شد.

کلید واژه: شپشک استرالیایی، زیست شناسی، تغییرات فصلی جمعیت، پراکندگی، مرکبات

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.