مقاله بررسی پدیده لیستونیتیزاسیون (Listvenitization) در اولترامافیگهای شمال غرب خوی
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله بررسی پدیده لیستونیتیزاسیون (Listvenitization) در اولترامافیگهای شمال غرب خوی دارای ۵ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله بررسی پدیده لیستونیتیزاسیون (Listvenitization) در اولترامافیگهای شمال غرب خوی کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی پدیده لیستونیتیزاسیون (Listvenitization) در اولترامافیگهای شمال غرب خوی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله بررسی پدیده لیستونیتیزاسیون (Listvenitization) در اولترامافیگهای شمال غرب خوی :
تعداد صفحات:۵
چکیده:
از نظر زمین شناسی شمال غرب خوی در زون ساختاری البرز غربی – آذربایجان (نبوی ۱۳۵۵) و در واحد آمیزه رنگین شمالغرب ایران واقع شده است.منطقه مذکور از نظر استوکلین (۱۹۷۱) جزو کمربند افیولیتی محوری درونی تقسیم گردیده است.
مطالعات سنگ شناسی نشان دهنده لیستونیتزاسیون در اکثر توده های اولترامافیکی منطقه می باشد. بیشترین حجم توده های اولترامافیکی منطقه را هارزبورژیت با مشخصات میکروسکوپی الیوین، ارتوپیروکسن و کلینوپیروکسن (به مقدار کم) تشکیل می دهد که غالبا متحمل سرپانتینیزاسیون شده اند.
لیستونیتهای منطقه اساسا از دولومیت و کوارتز همراه با کانیهای فرعی سرپانیت، کلریت منیزیم دار و بقایای از کرمیت تشکیل شده اند. شواهد بافتی نشان می دهد که عمل سیلیسی شدن تدریجی بوده و آثاری از بافت شبکه ای (Mesh structure) سرپانتینیت ها مشاهده می گردد.
مطالعات ژئوشیمیایی و کانی شناسی کربناتهای تشکیل دهنده لیستونیتهای منطقه نشان می دهد که آنها عمدتا شامل منیزیت، دولومیت آهن دار، دولومیت ، سیدریت و به میزان کمترین کلسیت می باشد.
لیستونیتهای منطقه از نظر اقتصادی شایان توجه نمی باشند ولی آثاری از عناصر Ni,Ag, Cu, Au وجود دارد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.