تبیین تاثیر تغییر غلظت و جذب عناصر غذایی پرمصرف، کارایی اقتصادی کوددهی و مصرف نیتروژن در تولید گیاه دارویی اسفرزه (.Plantago ovata Forssk) با کاربرد تیمارهای مختلف کود آلی و شیمیایی


در حال بارگذاری
12 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 تبیین تاثیر تغییر غلظت و جذب عناصر غذایی پرمصرف، کارایی اقتصادی کوددهی و مصرف نیتروژن در تولید گیاه دارویی اسفرزه (.Plantago ovata Forssk) با کاربرد تیمارهای مختلف کود آلی و شیمیایی دارای ۱۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد تبیین تاثیر تغییر غلظت و جذب عناصر غذایی پرمصرف، کارایی اقتصادی کوددهی و مصرف نیتروژن در تولید گیاه دارویی اسفرزه (.Plantago ovata Forssk) با کاربرد تیمارهای مختلف کود آلی و شیمیایی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی تبیین تاثیر تغییر غلظت و جذب عناصر غذایی پرمصرف، کارایی اقتصادی کوددهی و مصرف نیتروژن در تولید گیاه دارویی اسفرزه (.Plantago ovata Forssk) با کاربرد تیمارهای مختلف کود آلی و شیمیایی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن تبیین تاثیر تغییر غلظت و جذب عناصر غذایی پرمصرف، کارایی اقتصادی کوددهی و مصرف نیتروژن در تولید گیاه دارویی اسفرزه (.Plantago ovata Forssk) با کاربرد تیمارهای مختلف کود آلی و شیمیایی :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : کشاورزی بوم شناختی

تعداد صفحات :۱۶

به منظور بررسی و تبیین تاثیر میزان کود آلی و شیمیایی بر غلظت و جذب برخی عناصر غذایی پر مصرف، کارایی مصرف نیتروژن و کارایی اقتصادی کوددهی در تولید گیاه دارویی اسفرزه، آزمایشی به صورت بلوک کامل تصادفی با ۷ تیمار و ۴ تکرار در کشتزار تحقیقاتی دانشگاه شهرکرد در سال ۱۳۹۰ اجرا شد. تیمارهای کودی شامل سه سطح نیتروژن قابل دسترس (۳۰، ۶۰ و ۹۰ کیلوگرم در هکتار) از منبع کود گاوی، سه سطح نیتروژن (۳۰، ۶۰ و ۹۰ کیلوگرم در هکتار) از منبع کود اوره و همچنین تیمار شاهد (بدون مصرف کود) بودند. نتایج نشان داد که کوددهی غلظت نیتروژن و پتاسیم دانه و نیز جذب نیتروژن، فسفر و پتاسیم دانه را به طور معنی داری افزایش داد (P<0.05). غلظت نیتروژن دانه و جذب آن در شرایط کاربرد کود اوره نسبت به کود گاوی برتری معنی داری داشت (P<0.05). اما جذب فسفر و پتاسیم در شرایط کاربرد کود گاوی بهتر بود، به طوری که جذب این دو عنصر در تیمار ۹۰ کیلوگرم نیتروژن در هکتار از منبع کود گاوی به ترتیب ۷.۸ و ۵۷.۲۴ گرم بر کیلوگرم بود. به طور کلی بیشترین غلظت و جذب عناصر و کارایی فیزیولوژیکی و بازیافت نیتروژن با تیمار ۹۰ کیلوگرم نیتروژن در هکتار از منبع کود اوره و یا کود گاوی به دست آمد. اگرچه کارایی زراعی دو کود تفاوت معنی داری نداشت ولی کارایی فیزیولوژیکی و بازیافت نیتروژن و همچنین کارایی اقتصادی دو کود دارای تفاوت معنی داری بودند. بنابراین می توان اظهار داشت که برتری کیفیت دانه تولیدی این محصول از لحاظ فسفر و پتاسیم در شرایط کاربرد کود گاوی به همراه برابری کارایی مصرف نیتروژن در کود آلی با کود شیمیایی بیانگر نقش بوم شناختی (اکولوژیکی) برجسته کاربرد کود دامی در تولید گیاه دارویی اسفرزه و ضرورت ارزشگذاری کیفیت محصولات ارگانیک می باشد.

کلید واژه: ارگانیک، کارایی زراعی نیتروژن، پتاسیم، فسفر، جذب عناصر غذایی

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.