تاثیر مدت زمان انبارداری سردخانه ای روی برخی خواص فیزیولوژیکی دو رقم سیب
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
تاثیر مدت زمان انبارداری سردخانه ای روی برخی خواص فیزیولوژیکی دو رقم سیب دارای ۱۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد تاثیر مدت زمان انبارداری سردخانه ای روی برخی خواص فیزیولوژیکی دو رقم سیب کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی تاثیر مدت زمان انبارداری سردخانه ای روی برخی خواص فیزیولوژیکی دو رقم سیب،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن تاثیر مدت زمان انبارداری سردخانه ای روی برخی خواص فیزیولوژیکی دو رقم سیب :
نام کنفرانس، همایش یا نشریه : فرآیند و کارکرد گیاهی
تعداد صفحات :۱۲
عوامل مختلف زیستی، زیست – محیطی، روش برداشت و جابجایی محصول، طول دوره و نوع انبارداری بر خواص مختلف محصولات کشاورزی تاثیر می گذارند. به دلیل فرازگرا بودن و تداوم زندگی فیزیولوژیکی میوه سیب طی انبارداری، روند تغییرات بیوشیمیایی پیامدهای اقتصادی مهمی خواهد داشت. لذا برای شناخت عمیق این تغییرات و تاثیر آن بر کیفیت محصول سیب پژوهش حاضر طراحی و اجرا گردید. در این تحقیق دو رقم سیب در اواسط مهرماه سال ۱۳۹۱ از یک باغ در شهرستان ملکان (آذربایجان شرقی) جمع آوری و به سردخانه منتقل شد. با انجام آزمون فاکتوریل در قالب طرح کاملا تصادفی، تاثیر فاکتورهای مستقل زمان انبارداری (۰، ۴۵، ۹۰ و ۱۳۵ روز) و رقم محصول (گلدن دلیشز و رد دلیشز) روی برخی ویژگی های میوه سیب، مورد بررسی قرار گرفت. بر اساس نتایج، بین دو رقم در اکثر ویژگی های بیوشیمیایی مورد مطالعه تفاوت معنی دار وجود داشت. با افزایش زمان انبارداری محتوای پروتئین، قندهای محلول، قندهای احیا کننده و pH عصاره میوه افزایش معنی دار ولی محتوای قندهای غیر احیاکننده، اسیدیته قابل عیارسنجی، مواد جامد محلول و هدایت الکتریکی عصاره کاهش معنی دار یافت. زمان انبارداری در میزان قندهای نامحلول تغییر معنی داری نداشت. می توان چنین نتیجه گیری کرد که طی انبارداری سردخانه ای تغییرات بیوشیمیایی وابسته به زمان (اگر چه با آهنگ کند) صورت گرفته و کیفیت میوه تغییر پیدا می کند.
کلید واژه: اسیدیته قابل عیارسنجی، انبارداری، قند، سیب، هدایت الکتریکی
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.