مقایسه ترکیب شیمیایی و تجزیه پذیری شکمبه ای چهار نوع کاه فرآوری شده با قارچ رنگین کمان (Trametes versicolor)
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقایسه ترکیب شیمیایی و تجزیه پذیری شکمبه ای چهار نوع کاه فرآوری شده با قارچ رنگین کمان (Trametes versicolor) دارای ۱۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقایسه ترکیب شیمیایی و تجزیه پذیری شکمبه ای چهار نوع کاه فرآوری شده با قارچ رنگین کمان (Trametes versicolor) کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقایسه ترکیب شیمیایی و تجزیه پذیری شکمبه ای چهار نوع کاه فرآوری شده با قارچ رنگین کمان (Trametes versicolor)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقایسه ترکیب شیمیایی و تجزیه پذیری شکمبه ای چهار نوع کاه فرآوری شده با قارچ رنگین کمان (Trametes versicolor) :
نام کنفرانس، همایش یا نشریه : علوم دامی (پژوهش و سازندگی)
تعداد صفحات :۱۶
لطفا برای مشاهده چکیده به متن کامل (PDF) مراجعه فرمایید.
کلید واژه: فرآوری زیستی، قارچ پوسیدگی سفید، کاه، کیتین، تجزیه پذیری شکمبه ای
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.