تعیین میزان پکتین گل آفتابگردان و بررسی کیفی آن به منظور استفاده در صنایع غذایی


در حال بارگذاری
18 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 تعیین میزان پکتین گل آفتابگردان و بررسی کیفی آن به منظور استفاده در صنایع غذایی دارای ۱۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد تعیین میزان پکتین گل آفتابگردان و بررسی کیفی آن به منظور استفاده در صنایع غذایی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی تعیین میزان پکتین گل آفتابگردان و بررسی کیفی آن به منظور استفاده در صنایع غذایی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن تعیین میزان پکتین گل آفتابگردان و بررسی کیفی آن به منظور استفاده در صنایع غذایی :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : علوم غذایی و تغذیه

تعداد صفحات :۱۳

مقدمه: پکتین مولکول کربوهیدرات پیچیده ای است که از واحدهای ۱ و ۴- آلفا دی گالاکترونیک اسید که برخی از گروه های اسیدی آن با متانول استر شده اند تشکیل شده است. پکتین ها کاربرد وسیعی در صنایع دارویی و غذایی از جمله تولید ژله، مربا و مارمالاد دارند. این تحقیق به منظور تعیین میزان پکتین، درجه استریفیکاسیون و اسید گالاکترونیک پکتین گل آفتابگردان و استفاده آن در صنایع غذایی صورت پذیرفت.مواد و روش ها: در ابتدا نمونه هایی ازآفتابگردان (واریته رکورد Record) دشت ورامین به طور تصادفی جمع آوری شد. سپس نمونه ها خشک و خرد شد و تا هنگام مصرف در دمای یخچال ۴oC نگهداری شد. جهت استخراج پکتین از محلول سدیم هگزا متا فسفات %۰.۷۵ در شرایط متفاوت از نظر pH (3,4,5) و درجه حرارت (۹۵oC، ۸۵oC، ۷۵oC) و زمان استخراج (۲۰ و ۴۰ دقیقه) استفاده شد و مقدار اسید گالاکترونیک و درجه استریفیکاسیون مورد بررسی قرار گرفت.یافته ها: در این پژوهش بهترین شرایط برای استخراج پکتین آفتابگردان در pH:5، زمان ۲۰ دقیقه و درجه حرارت ۹۵oC بدست آمد. مقدار اسید گالاکترونیک که در واقع معرف درجه خلوص پکتین می باشد از %۶۶.۵ تا %۸۶ متغیر بود. درجه استریفیکاسیون پکتین بدست آمده از %۲۱ تا %۳۳.۱ بود که نشان دهنده متوکسیل پایین آن می باشد.نتیجه گیری: یکی از فاکتورهای مهم کیفیت پکتین، میزان درجه استریفیکاسیون می باشد. بنابراین از نتایج بدست آمده می توان جهت تولید پکتین از سر آفتابگردان در صنایع غذایی بهره جست.

کلید واژه: اسید گالاکترونیک، پکتین، درجه استریفیکاسیون، گل آفتابگردان

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.