مقاله مطالعات ژئوشیمی، کانی شناسی و سیالات درگیر در معدن متروکه تنگستن نظام آباد استان مرکزی – ایران


در حال بارگذاری
17 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
6 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله مطالعات ژئوشیمی، کانی شناسی و سیالات درگیر در معدن متروکه تنگستن نظام آباد استان مرکزی – ایران دارای ۵ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله مطالعات ژئوشیمی، کانی شناسی و سیالات درگیر در معدن متروکه تنگستن نظام آباد استان مرکزی – ایران  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله مطالعات ژئوشیمی، کانی شناسی و سیالات درگیر در معدن متروکه تنگستن نظام آباد استان مرکزی – ایران،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله مطالعات ژئوشیمی، کانی شناسی و سیالات درگیر در معدن متروکه تنگستن نظام آباد استان مرکزی – ایران :

تعداد صفحات:۵

چکیده:

معدن تنگستن نظام آباد در َ۱۷ ۱۴ درجه سانتی گراد طول شرقی و َ۴۰ ۳۳ درجه سانتی گراد عرض شمالی و در فاصله ۴۶ کیلومتری جنوب غرب شهرستان شازند واقع شده و از نظر زمین شناسی در زون سنندج – سیرجان قرار دارد. این معدن از نوع رگه ای است که رگه های کانه زایی اساس در راستای شمال غرب – جنوب شرق و درون میزبان کوارتزدیوریتی گسترش دارد. در این پژوهش ژئوشیمی و پتروگرافی توده نفوذی، ژئوشیمی و کانی شناسی کانسنگ ، دگرسانی مرتبط با کانه زایی و بالاخره سیالات درگیر (Fluid Inclusion) مورد بررسی قرار گرفته است.
مطالعات ژئوشیمیایی و پتروگرافی توده نفوذی نظام آباد حاکی از آن است که این توده از نظر سنگ شناسی شامل دو بخش کوارتز دیوریتی و گرانودیوریتی بوده که از نظر زایشی در ارتباط با یکدیگر می باشد، به عبارتی هر دو حاصل تفریق یک ماگمای واحد می باشد که بر اثر فرو رانش پوسته اقیانوسی تئوتتیس به زیر پوسته قاره ای ایران مرکزی تشکیل شده است. بنابراین تیپ توده نفوذی از نوع I بوده و از نظر جایگاهی تکتونیکی متعلق به انواع CAG یا گرانیتوئیدهای حاصل از برخورد قوس – قاره می باشد. این نتیجه گیری با آنچا پورحسینی (۱۳۶۲) درمورد فعالیت های پلوتونیک نوار سنندح – سیرجان عنوان کرده منطبق می باشد. وی معتقد است کهفعالیتهای پلوتونیک این نوار حاصل فرو رانش پوسته اقیانوسی نئوتتیس به زیر پوسته قاره ای ایران مرکزی است و این فرو رانش از بخش جنوب شرقی آغاز و به سمت شمال غرب حرکت کرده است.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.