مصرف منظم صبحانه و پیش بینی کننده های آن بر اساس تئوری شناختی اجتماعی در میان دانشجویان دختر دانشگاه علوم پزشکی همدان


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
5 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مصرف منظم صبحانه و پیش بینی کننده های آن بر اساس تئوری شناختی اجتماعی در میان دانشجویان دختر دانشگاه علوم پزشکی همدان دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مصرف منظم صبحانه و پیش بینی کننده های آن بر اساس تئوری شناختی اجتماعی در میان دانشجویان دختر دانشگاه علوم پزشکی همدان  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مصرف منظم صبحانه و پیش بینی کننده های آن بر اساس تئوری شناختی اجتماعی در میان دانشجویان دختر دانشگاه علوم پزشکی همدان،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مصرف منظم صبحانه و پیش بینی کننده های آن بر اساس تئوری شناختی اجتماعی در میان دانشجویان دختر دانشگاه علوم پزشکی همدان :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : آموزش و سلامت جامعه

تعداد صفحات :۱۰

سابقه و هدف: علیرغم فواید شناخته شده مصرف منظم صبحانه، میزان حذف این وعده غذایی بالا است. مطالعه حاضر باهدف شناسایی عوامل موثر در مصرف صبحانه در میان دانشجویان دختر دانشگاه علوم پزشکی همدان و با استفاده از متغیرهای نظریه شناختی اجتماعی انجام گردید.مواد و روش ها: در این مطالعه مقطعی، ۴۲۳ دانشجوی دختر از دانشکده های مختلف دانشگاه علوم پزشکی همدان موردبررسی قرار گرفتند. نمونه گیری به صورت تصادفی چندمرحله ای بود. تواتر مصرف صبحانه و متغیرهای نظریه شناختی اجتماعی شامل آگاهی، امید و انتظار پیامد، یادگیری مشاهده ای، حمایت اجتماعی و خودکارآمدی با استفاده از یک پرسشنامه خود ایفا اندازه گیری شد. تحلیل داده ها با استفاده از نسخه ۱۶ نرم افزار SPSS و با به کارگیری آزمون های کای دو، آنالیز همبستگی و رگرسیون خطی انجام شد.یافته ها: ۲۴ درصد از دانشجویان گزارش کردند که به صورت منظم صبحانه مصرف می کنند. میزان حذف صبحانه در میان دانشجویان ۱۰ درصد و میانگین مصرف ۴.۲ بار در هفته بود. از بین سازه های تئوری شناختی اجتماعی، خودکارآمدی (P<0.001) و حمایت اجتماعی (P<0.001) پیش بینی کننده معنی دار مصرف صبحانه در میان دانشجویان بودند. این دو متغیر در مجموع توانستند ۶۴ درصد از تغییرات رفتار مصرف صبحانه را تبیین نماید.نتیجه گیری: نتایج این مطالعه نشان داد که در طراحی مداخلات تغذیه ای در جهت افزایش مصرف صبحانه در دانشجویان دختر باید خودکارآمدی و حمایت اجتماعی را مورد هدف قرارداد.

کلید واژه: صبحانه، تئوری شناختی اجتماعی، دانشجویان دختر، همدان

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.