شناسایی و اولویت بندی شاخص های ارزیابی عملکرد سازمانی با رویکرد تلفیقی BSC_Fuzzy ANP: مطالعه موردی گروه صنعتی ماموت


در حال بارگذاری
14 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
15 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 شناسایی و اولویت بندی شاخص های ارزیابی عملکرد سازمانی با رویکرد تلفیقی BSC_Fuzzy ANP: مطالعه موردی گروه صنعتی ماموت دارای ۲۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد شناسایی و اولویت بندی شاخص های ارزیابی عملکرد سازمانی با رویکرد تلفیقی BSC_Fuzzy ANP: مطالعه موردی گروه صنعتی ماموت  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی شناسایی و اولویت بندی شاخص های ارزیابی عملکرد سازمانی با رویکرد تلفیقی BSC_Fuzzy ANP: مطالعه موردی گروه صنعتی ماموت،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن شناسایی و اولویت بندی شاخص های ارزیابی عملکرد سازمانی با رویکرد تلفیقی BSC_Fuzzy ANP: مطالعه موردی گروه صنعتی ماموت :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : پژوهشگر (مدیریت) (Journal of Industrial Strategic Management)

تعداد صفحات :۲۲

نیاز به پیشرفت از جمله عوامل موثر در توسعه است و تلاش برای تامین این نیازها موجب می شود که سازمان به سمت توسعه سوق یابد. در این میان سنجش عملکرد سازمان ها، یکی از قوی ترین ابزارهای مدیریتی است که می توان به کمک آن، اطلاعات مورد نیاز از وضعیت سازمان را به دست آورد. در این مقاله مدل ارزیابی عملکرد مبتنی بر کارت امتیازی متوازن که شامل چهار وجه (مالی، مشتری، فرایندهای کسب و کار داخلی و یادگیری و رشد) می باشد به همراه تحلیل شبکه ای (ANP) و منطق فازی (Fuzzy)، مورد استفاده قرار می گیرد. در این خصوص برای ارزیابی عملکرد، در مرحله اول چشم انداز، استراتژی های گروه صنعتی ماموت و شاخص های مرتبط با هر کدام از مناظر کارت امتیازی متوازن مشخص می گردد. در مرحله دوم با استفاده از نظر نخبگان وزن شاخص ها، وجوه کارت امتیازی متوازن و استراتژی ها بر اساس تحلیل شبکه ای و به صورت فازی تعیین می گردد. در مرحله سوم بر اساس نظر نخبگان این گروه به هر شاخص امتیاز داده می شود، و در مرحله آخر بر اساس وزن های محاسبه شده و امتیازات شاخص ها، شاخص ها اولویت بندی می شوند و عملکرد سازمانی گروه صنعتی ماموت اندازه گیری می شود. مدل پیشنهادی برای ارزیابی عملکرد سازمانی گروه صنعتی ماموت در سال ۱۳۹۲ به کار گرفته شد و عملکرد این واحد ۷۵ درصد محاسبه و ارزیابی گردید.

کلید واژه: ارزیابی عملکرد، کارت امتیازی متوازن، فرایند تحلیل شبکه ای، منطق فازی

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.