شبیه سازی لایه بندی حرارتی و غلظت اکسیژن محلول با استفاده از مدل Ce-Qual-W2 (مطالعه موردی: مخزن سد شهید رجایی)


در حال بارگذاری
14 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
5 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 شبیه سازی لایه بندی حرارتی و غلظت اکسیژن محلول با استفاده از مدل Ce-Qual-W2 (مطالعه موردی: مخزن سد شهید رجایی) دارای ۱۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد شبیه سازی لایه بندی حرارتی و غلظت اکسیژن محلول با استفاده از مدل Ce-Qual-W2 (مطالعه موردی: مخزن سد شهید رجایی)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی شبیه سازی لایه بندی حرارتی و غلظت اکسیژن محلول با استفاده از مدل Ce-Qual-W2 (مطالعه موردی: مخزن سد شهید رجایی)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن شبیه سازی لایه بندی حرارتی و غلظت اکسیژن محلول با استفاده از مدل Ce-Qual-W2 (مطالعه موردی: مخزن سد شهید رجایی) :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : محیط شناسی

تعداد صفحات :۱۳

کمبود منابع آب شیرین سبب شده است که به کیفیت آب ذخیره شده در پشت سد ها به منزله منابع آب سطحی بیشتر از گذشته توجه شود. رژیم حرارتی و غلظت اکسیژن محلول که از عوامل تاثیرگذار در کیفیت آب مخازن اند، در سد مخزنی شهید رجایی استان مازندران مطالعه شدند. با توجه به کاربری جدید آب این مخزن به منظور آب آشامیدنی ساری، مطالعه کیفیت آن از اهمیت بسیاری برخوردار است. در این راستا ابتدا مدل هیدرودینامیک مخزن سد شهید رجایی برای سال های ۱۳۸۰ تا ۱۳۹۰ به وسیله نرم افزار CE-QUAL-W2 ساخته و کالیبره و برای شبیه سازی رژیم حرارتی و اکسیژن محلول سال های ۱۳۸۹ تا ۱۳۹۳ با دو فرض استمرار وضع موجود و افزایش ۵۰ درصدی نیاز آبی استفاده شد. نتایج نشان دهنده ایجاد لایه بندی حرارتی در تابستان و اختلاط قائم در زمستان بود و دریاچه مخزن سد شهید رجایی در دسته دریاچه های مونومیکتیک گرم قرار می گیرد. از نتایج مدل سازی اکسیژن محلول مشخص شد در زمان شکل گیری لایه بندی حرارتی، غلظت این پارامتر در کف مخزن به صفر می رسد و در زمان اختلاط قائم زمستانی شرایط بی هوازی کف مخزن از بین می رود و مخزن در جهت قائم همگن می شود. افزایش ۵۰ درصدی نیاز آبی تراز آبگیری و زمان ماندآب درون مخزن، طول دوره لایه بندی تابستانی و به دنبال آن مدت زمان برقراری شرایط بی هوازی در کف مخزن را کاهش و قدرت و شدت لایه بندی را در مخزن سد شهید رجایی افزایش می دهد.

کلید واژه: اکسیژن محلول، رژیم حرارتی، شبیه سازی دو بعدی، مخزن سد شهید رجایی، مدل CE-QUAL-W2

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.