ارتقای کیفیت محیطی و رضایت مندی از زندگی در محلات جدید با اولویت بندی اقدامات بر اساس نظرهای ساکنان (نمونه موردی: کاشان)


در حال بارگذاری
12 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
7 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 ارتقای کیفیت محیطی و رضایت مندی از زندگی در محلات جدید با اولویت بندی اقدامات بر اساس نظرهای ساکنان (نمونه موردی: کاشان) دارای ۲۱ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد ارتقای کیفیت محیطی و رضایت مندی از زندگی در محلات جدید با اولویت بندی اقدامات بر اساس نظرهای ساکنان (نمونه موردی: کاشان)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی ارتقای کیفیت محیطی و رضایت مندی از زندگی در محلات جدید با اولویت بندی اقدامات بر اساس نظرهای ساکنان (نمونه موردی: کاشان)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن ارتقای کیفیت محیطی و رضایت مندی از زندگی در محلات جدید با اولویت بندی اقدامات بر اساس نظرهای ساکنان (نمونه موردی: کاشان) :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : محیط شناسی

تعداد صفحات :۲۱

رشد سریع جمعیت در بسیاری از شهرهای ایران سبب شده است که بسیاری از محله های جدید به سرعت و برای تامین نیاز مسکن شکل گیرند. پایین بودن کیفیت محله ها، مشکلات اجتماعی و زیست محیطی سبب شده است سطح رضایت مندی ساکنان از زندگی در این محله ها پایین باشد. از آنجا که رضایت مندی از ابعاد و ویژگی های مختلف محله، بر کیفیت زندگی ساکنان تاثیر گذار است، در این مقاله شاخص های کیفیت محیطی به منزله مشخص کننده ویژگی های مختلف محله، مطالعه شدند. این مقاله سعی دارد برای ارتقای رضایت مندی از زندگی در محلات جدید، ابتدا با استفاده از شاخص های کیفیت محیطی در مقیاس محله، مهم ترین عامل هایی را که در رضایت مندی از زندگی در محله تاثیر گذار ند شناسایی و سپس این شاخص ها را اولویت بندی کند تا پیشنهادهایی برای ارتقای کیفیت این محلات بدهد. شاخص های کیفیت محیطی مورد بررسی عبارت است از: کیفیت های کالبدی، ارتباطات اجتماعی، دسترسی به تاسیسات و تجهیزات شهری، هویت مکانی، سرزندگی، ایمنی و امنیت. عامل های کیفیت محیطی استخراج شده از تحلیل عاملی اکتشافی، به منزله متغیر مستقل و رضایت مندی از زندگی در محله به منزله متغیر وابسته در مدل رگرسیون چند متغیره خطی به کار گرفته شدند. نتایج این مقاله نشان می دهند که ارتباط مستقیمی بین رضایت مندی از زندگی در محله و کیفیت محیطی وجود دارد و شاخص های کیفیت محیطی در حدود ۷۵ درصد از تغییرات رضایت مندی از زندگی در محله را تعریف می کنند. یافته ها نشان می دهند عوامل اجتماعی همچون هویت و روابط اجتماعی با ضریب ۰.۶۵۸ و سرزندگی فضاهای محله با ضریب ۰.۴۳۵ مهم ترین عامل های تاثیرگذار بر رضایت مندی از زندگی در این محلات بودند.

کلید واژه: اولویت بندی اقدامات رضایت مندی از زندگی در محله، کیفیت محیطی، محله

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.