مقاله کاربرد آزمایش نفوذ مخروطی CPT در طراحی ژئوتکنیک سازه های فراساحل


در حال بارگذاری
10 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله کاربرد آزمایش نفوذ مخروطی CPT در طراحی ژئوتکنیک سازه های فراساحل دارای ۲۱ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله کاربرد آزمایش نفوذ مخروطی CPT در طراحی ژئوتکنیک سازه های فراساحل  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله کاربرد آزمایش نفوذ مخروطی CPT در طراحی ژئوتکنیک سازه های فراساحل،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله کاربرد آزمایش نفوذ مخروطی CPT در طراحی ژئوتکنیک سازه های فراساحل :

تعداد صفحات:۲۱

چکیده:

امروزه آزمایشهای بر جا به سرعت به عنوان ابزاری بسیار مفید و کارا در تعیین پارامترهای مشخصه لایه های تحت الارض بستر دریا در طراحی های فراساحل به خصوص در عمقهای زیاد آب مطرح هستند. آزمایشهای برش پره ای (Vane)، پرسیومتر ، نفوذ مخروطی (CPT) از متداولترین آزمایشهای برجا در مطالعات ژئوتکنیک فراساحل به شمار می روند.
دستگاه نفوذ مخروطی (Cone Penetration Test) CPT یکی از کاراترین دستگاه های آزمایشهای برجا (In Situ Testing) در مطالعات ژئوتکنیک می باشد. ثبت نتایج بصورت پیوسته در عمق بستر دریا، امکان ثبت فشار آب منفذی بصورت پیوسته، امکان تشخیص لایه های با ضخامت بیشتر از ۵ سانتیمتر از خاکهای روانگرا (لنزهای ماسه ای)، تکرار پذیر بودن نتایج آزمایش (Repeatability) ، استاندارد بودن نحوه انجام آزمایش، کاهش دست خوردگی خاک و سرعت انجام آزمایش، از مهمترین ویژگی های دستگاه CPT می باشد. در این مقاله سعی شده است که بطور مختصر به کاربری دستگاه CPT در طرحهای ژئوتکنیک فراساحل پرداخته شود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.