بررسی برخی صفات مورفوفیزیولوژیک گیاه دارویی سنجد (.Elaeagnus angustifolia L) در ۴ رویشگاه مختلف استان خراسان رضوی


در حال بارگذاری
14 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی برخی صفات مورفوفیزیولوژیک گیاه دارویی سنجد (.Elaeagnus angustifolia L) در ۴ رویشگاه مختلف استان خراسان رضوی دارای ۱۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی برخی صفات مورفوفیزیولوژیک گیاه دارویی سنجد (.Elaeagnus angustifolia L) در ۴ رویشگاه مختلف استان خراسان رضوی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی برخی صفات مورفوفیزیولوژیک گیاه دارویی سنجد (.Elaeagnus angustifolia L) در ۴ رویشگاه مختلف استان خراسان رضوی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی برخی صفات مورفوفیزیولوژیک گیاه دارویی سنجد (.Elaeagnus angustifolia L) در ۴ رویشگاه مختلف استان خراسان رضوی :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : فیزیولوژی محیطی گیاهی (پژوهش های اکوفیزیولوژی گیاهی ایران)

تعداد صفحات :۱۳

گیاه Elaeagnus angustifolia L. به عنوان یک گیاه دارویی ارزشمند در طب سنتی ایران جایگاه ویژه ای دارد. این گیاه با پراکنش در مناطق مختلف کشور با شرایط آب و هوایی متفاوت، دامنه بردباری اکولوژیکی وسیعی از خود نشان داده است. درخت سنجد ضمن استفاده در توسعه فضای سبز، در عرصه های منابع طبیعی و باغ ها با شرایط اکولوژیکی متفاوت، دارای ترکیبات شیمیایی متنوعی است. این مطالعه به منظور بررسی صفات مورفولوژیکی و نیز انداره گیری قندهای محلول و پروتئین کل در برگ و میوه روی جمعیت های سنجد در ۴ رویشگاه مختلف (چهلمیر، قرخ قیز، آرتیان و سنگ سوراخ) شهرستان درگز از استان خراسان رضوی که دارای شوری های متفاوت بودند صورت گرفت. در بین مناطق اشغال شده توسط جمعیت های سنجد مشخص شد که افزایش استرس شوری در منظقه قرخ قیز بر روی برخی از صفات رویشی و زایشی گیاه از قبیل مساحت برگ، اندازه میوه، اندازه دانه، طول تخمدان، طول دمگل، ارتفاع گیاه، طول و عرض برگ اثر منفی داشت و باعث کاهش رشد گردید. همچنین بر اساس نتایج این پژوهش بیشترین میزان قندهای محلول و پروتئین موجود در برگ و میوه سنجد در منطقه قرخ قیز با بالاترین میزان شوری و کمترین میزان آن به دلیل کاهش شدت تنش شوری در منطقه آرتیان با کمترین میزان شوری مشاهده گردید.

کلید واژه: پروتئین کل، رشد، سنجد، شوری، قند محلول

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.