بهینه سازی خواص آنتی اکسیدانی ژلاتین آبکافت پوست گربه ماهی دریایی (Arius thalassinus) با استفاده از روش سطح پاسخ


در حال بارگذاری
14 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
6 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بهینه سازی خواص آنتی اکسیدانی ژلاتین آبکافت پوست گربه ماهی دریایی (Arius thalassinus) با استفاده از روش سطح پاسخ دارای ۱۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بهینه سازی خواص آنتی اکسیدانی ژلاتین آبکافت پوست گربه ماهی دریایی (Arius thalassinus) با استفاده از روش سطح پاسخ  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بهینه سازی خواص آنتی اکسیدانی ژلاتین آبکافت پوست گربه ماهی دریایی (Arius thalassinus) با استفاده از روش سطح پاسخ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بهینه سازی خواص آنتی اکسیدانی ژلاتین آبکافت پوست گربه ماهی دریایی (Arius thalassinus) با استفاده از روش سطح پاسخ :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : پاتوبیولوژی مقایسه ای ایران

تعداد صفحات :۱۶

رادیکال های آزاد در ایجاد بیماری های مختلف نقش مهمی دارد، بعلاوه اکسیداسیون باعث کاهش کیفیت غذایی و مصرف آن سبب بیماری می شود. آنتی اکسیدان های مصنوعی خطرات بالقوه سلامتی را به دنبال دارند، بنابراین شناسایی آنتی اکسیدان طبیعی ضروری است. هدف این پژوهش، بررسی و بهینه سازی شرایط تولید ژلاتین آبکافت با خواص آنتی اکسیدانی است.ژلاتین از پوست گربه ماهی با کاربرد هیدروکسیدسدیم، اسید سولفوریک و اسید سیتریک و شستشو بعد از هر تیمار و در نهایت در ۳ حجم آب مقطر در دمای ۴۵oC به مدت ۱۲ ساعت در شیکر انکوباتور استخراج و تحت شرایط مختلف دمایی، غلظت آنزیم و زمان با کاربرد آنزیم فلاوورزیم مورد آبکافت آنزیمی قرار گرفت. محصولات جهت سنجش کلاته کردن یون آهن فرو با FeCl2 و فروزین مخلوط و بعد از ده دقیقه نگهداری در دمای اتاق جذب آن در ۵۶۲ نانومتر اندازه گیری شد. روش سطح پاسخ جهت بهینه سازی تولید ژلاتین آبکافت استفاده شد. عوامل متغیر این آزمایش عبارت بودند از زمان (دقیقه)، دما (OC) و نسبت آنزیم به سوبسترا (درصد)، درصد کلاته کردن یون آهن فرو نیز به عنوان پاسخ در نظر گرفته شد. نتایج تجزیه واریانس معنی داری مدل، دما و نسبت آنزیم به سوبسترا (p<0.05) و عدم معنی داری زمان (P>0.05) را نشان داد.ژلاتین آبکافت پوست گربه ماهی درصد کلاته کردن یون آهن فرو خوبی در رنج ۸۱-۲۰ درصد را نشان می دهد. نتایج پیشنهاد می دهند که پپتیدهای آنتی اکسیدانی حاصل از آبکافت ژلاتین پوست گربه ماهی می تواند به عنوان کاندید بلقوه در صنعت دارویی و نیز برای توسعه غذاهای کاربردی باشد.

کلید واژه: آنتی اکسیدان، ژلاتین، آبکافت، سطح پاسخ

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.