بررسی و ارزیابی میزان امنیت اجتماعی شهروندان مورد پژوهی: بافت نوساز و برنامه ریزی شده و بافت فرسوده شهر جوانرود


در حال بارگذاری
14 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی و ارزیابی میزان امنیت اجتماعی شهروندان مورد پژوهی: بافت نوساز و برنامه ریزی شده و بافت فرسوده شهر جوانرود دارای ۲۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی و ارزیابی میزان امنیت اجتماعی شهروندان مورد پژوهی: بافت نوساز و برنامه ریزی شده و بافت فرسوده شهر جوانرود  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی و ارزیابی میزان امنیت اجتماعی شهروندان مورد پژوهی: بافت نوساز و برنامه ریزی شده و بافت فرسوده شهر جوانرود،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی و ارزیابی میزان امنیت اجتماعی شهروندان مورد پژوهی: بافت نوساز و برنامه ریزی شده و بافت فرسوده شهر جوانرود :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : پژوهشنامه جغرافیای انتظامی

تعداد صفحات :۲۸

بافت های شهری یکی از عوامل تاثیرگذار در ایجاد امنیت شهروندان می باشند. پژوهش حاضر مطالعه ای تطبیقی است که با هدف بررسی میزان امنیت اجتماعی شهروندان در دو بافت فرسوده و نوساز و برنامه ریزی شده شهر جوان رود به انجام رسیده است. روش تحقیق توصیفی- تحلیلی می باشد. جامعه آماری تمامی شهروندان ساکن دو بافت مورد بررسی هستند که بر اساس فرمول کوکران تعداد ۳۸۰ نفر به عنوان جامعه نمونه انتخاب شده اند. نمونه گیری به صورت غیر احتمالی آسان صورت گرفته است. برای جمع آوری داده ها از پرسشنامه و مطالعات میدانی استفاده شده است. روایی و پایایی پرسشنامه نیز با استفاده از روش اعتبار صوری و ضریب آلفای کرونباخ مورد سنجش قرار گرفته است. به منظور تحلیل داده ها از نرم افزارهای SPSS و Excel استفاده شد. از آزمون های T دو نمونه ای مستقل و آزمون فریدمن برای تحلیل داده ها استفاده شده است. یافته های پژوهش نشان می دهد که امنیت اجتماعی شهروندان بافت فرسوده با میانگین ۲.۵۲ کمتر از شهروندان بافت نوساز و برنامه ریزی شده با میانگین ۳.۳۴ است. همچنین، امینت اجتماعی زنان با میانگین ۲.۶۰ کمتر از امنیت اجتماعی مردان با میانگین ۳.۱۹ است. میانگین میزان رضایت از عملکرد مدیریت شهری برای ایجاد محیطی ایمن و قابل زندگی در بافت فرسوده برابر با ۲.۰۹ و در بافت نوساز و برنامه ریزی شده برابر با ۲.۸۹ می باشد. در نهایت، میانگین میزان رضایت از عملکرد نیروی انتظامی برای برقراری امنیت در بافت فرسوده برابر با ۴.۰۲ و در بافت نوساز و برنامه ریزی شده برابر با ۳.۶۰ است. با توجه به نتایج این پژوهش می توان بیان داشت که امنیت اجتماعی شهروندان ساکن در بافت فرسوده مطلوب نیست و نوسازی و برنامه ریزی مجدد این بافت ها برای ایجاد محیطی ایمن و قابل زندگی برای شهروندان ساکن در آن امری ضروری و اجتناب ناپذیر است.

کلید واژه: امنیت اجتماعی، بافت نوساز و برنامه ریزی شده، بافت فرسوده، شهر جوانرود

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.