بررسی تاثیر دما، زمان، لرزش و غلظت های مختلف فرمالین بر پروسه غیرفعال سازی سویه واکسینال ویروس آنفلوانزا (H9N2)


در حال بارگذاری
14 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی تاثیر دما، زمان، لرزش و غلظت های مختلف فرمالین بر پروسه غیرفعال سازی سویه واکسینال ویروس آنفلوانزا (H9N2) دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی تاثیر دما، زمان، لرزش و غلظت های مختلف فرمالین بر پروسه غیرفعال سازی سویه واکسینال ویروس آنفلوانزا (H9N2)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی تاثیر دما، زمان، لرزش و غلظت های مختلف فرمالین بر پروسه غیرفعال سازی سویه واکسینال ویروس آنفلوانزا (H9N2)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی تاثیر دما، زمان، لرزش و غلظت های مختلف فرمالین بر پروسه غیرفعال سازی سویه واکسینال ویروس آنفلوانزا (H9N2) :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : میکروبیولوژی دامپزشکی (پژوهشنامه دامپزشکی گرمسار)

تعداد صفحات :۱۰

به منظور تهیه واکسن های غیرفعال، عوامل پاتوژن باید بوسیله مواد شیمیایی مختلف غیرفعال گردند. امروزه بیشتر واکسن های ویروسی غیرفعال در کشور ما بوسیله تاثیر فرمالین بر ویروس تهیه می شوند. با توجه به اهمیت عواملی مانند غلظت فرمالین، مدت زمان غیرفعال سازی، دمای انکوباسیون و شرایط لرزش در پروسه غیرفعال سازی ویروس آنفلوانزا و نیز برای ارتقاء کیفی واکسن نهایی، بهینه کردن شرایط موثر بر غیرفعال سازی ضروری به نظر می رسد. بدین منظور بعد از تهیه و تیترسنجی ویروس سویه واکسینال آنفلوانزا (H9N2)، آنرا با استفاده از غلظت های ۰.۰۵، ۰.۰۷۵، ۰.۱، ۰.۱۲۵، ۰.۱۵ و ۰.۲ درصد فرمالین در دماهای ۲۵، ۳۰، ۳۵، ۳۷ و ۳۹ درجه سانتیگراد و زمان های ۱۲، ۱۶ و ۲۱ ساعت و نیز شرایط لرزش و عدم لرزش در طول پروسه، بصورت خوشه ای تقسیم نمودیم. چهار گروه شاهد جهت کنترل متغیرهای مختلف در نظر گرفته شدند. بعد از انجام آزمایشات، نمونه های اخذ شده از همه گروه ها توسط تست غیرفعال شدگی (IT) و تست هماگلوتیناسیون (HA) ارزیابی گردیدند. کلیه آزمایشات فوق در سه دوره تکرار شدند. بر اساس نتایج اخذ شده، غلظت ۰.۰۵ درصد فرمالین در حرارت ۳۷ درجه سانتیگراد و زمان انکوباسیون ۱۲ ساعت ویروس را بصورت بهینه غیرفعال نمود. همچنین عملیات لرزاندن تاثیر معنی داری بر روند غیرفعال سازی نداشته است. بر اساس یافته های این تحقیق، عملیات غیرفعال سازی در شرایط مختلف تحت آزمایش تاثیر معنی داری بر تیتر HA ویروس، بلافاصله بعد از غیرفعال سازی، نداشته است. لذا در روند تولید واکسن غیرفعال آنفلوانزا، استفاده از شرایط بهینه فوق جهت غیرفعال سازی پیشنهاد می گردد.

کلید واژه: غیرفعال سازی، آنفلوانزای H9N2 طیور، فرمالین، واکسن آنفلوانزا

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.