خالص سازی آنزیم لاکتوپراکسیداز از شیر شتر و بررسی اثرات آن برعلیه باکتری های سودوموناس آئروجینوزا و کلستریدیوم سپتیکوم


در حال بارگذاری
16 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 خالص سازی آنزیم لاکتوپراکسیداز از شیر شتر و بررسی اثرات آن برعلیه باکتری های سودوموناس آئروجینوزا و کلستریدیوم سپتیکوم دارای ۱۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد خالص سازی آنزیم لاکتوپراکسیداز از شیر شتر و بررسی اثرات آن برعلیه باکتری های سودوموناس آئروجینوزا و کلستریدیوم سپتیکوم  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی خالص سازی آنزیم لاکتوپراکسیداز از شیر شتر و بررسی اثرات آن برعلیه باکتری های سودوموناس آئروجینوزا و کلستریدیوم سپتیکوم،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن خالص سازی آنزیم لاکتوپراکسیداز از شیر شتر و بررسی اثرات آن برعلیه باکتری های سودوموناس آئروجینوزا و کلستریدیوم سپتیکوم :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : میکروبیولوژی دامپزشکی (پژوهشنامه دامپزشکی گرمسار)

تعداد صفحات :۱۲

لاکتو پراکسیداز آنزیمی است از خانواده اکسیدوردوکتاز که خاصیت ضدمیکروبی قوی دارد. بنابراین بعنوان نگهدارنده طبیعی مواد غذایی و آرایشی بهداشتی بکار می رود. در این تحقیق آنزیم لاکتوپراکسیدازی شیر شتر با استفاده از کروماتوگرافی ژل فیلتراسیون با ستون سفادکس جی ۱۰۰ وکروماتوگرافی تعویض یونی با ستون کربوکسی متیل سفادکس C-50 استخراج و خالص سازی شد. فعالیت آنزیم با استفاده از تترامتیل بنزدین و خلوص آنزیم با استفاده از روش SD-SPAG مورد بررسی قرار گرفت. از روش کشت سطحی بر روی آگار خوندار برای بدست آوردن تعداد باکتری در میلی لیتر و از رقت ۶-۱۰ برای آنجام آزمایش استفاده گردید. بر اساس روش های آماری از ۳ گروه آزمایش و یک گروه شاهد با چهار تکرار برای هر نمونه برای هر یک از باکتری ها استفاده شد. گروه های شامل سه گروه مورد آزمایش دو گروه حاوی تیوسیانات و پراکسید هیدروژن و یک گروه واجد سیستم کامل (تیوسیانات، پراکسید هیدروژن و لاکتوپراکسیداز) و یک گروه شاهد می باشند. پس از انجام آزمایش، تعداد باکتری ها در زمان های صفر، ۶۰ و ۳۶۰ دقیقه با استفاده از ازروش کشت سطحی بر روی آگار خوندار شمارش شدند. با استفاده از آنالیز واریانس دو طرفه نشان داده شد که بین گروه های مورد آزمایش اختلاف معنی داری وجود دارد (P<0.0001). نتایج حاکی از ۴۶ درصد کاهش رشد پس از ۳۶۰ دقیقه برای باکتری سودوموناس آئروجینوزا و ۱۰۰ درصد کاهش رشد پس از ۳۶۰ دقیقه برای باکتری کلستریدیوم سپتیکوم می باشد. برای اساس نتایج بدست آمده لاکتو پراکسیداز استخراج شده از شیر شتر خاصیت آنتی باکتریایی موثری بر دو باکتری سودوموناس آئروجینوزا و کلستریدیوم سپتیکوم دارد.

کلید واژه: لاکتوپراکسیداز، سودوموناس آئروجینوزا، کلستریدیوم سپتیکوم

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.