مقایسه اثرات درمانی مدالیته فیزیکی تقلید پتانسیل فعال با تحریک الکتریکی ورا پوستی در بیماران مبتلا به استئوآرتریت زانو


در حال بارگذاری
16 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقایسه اثرات درمانی مدالیته فیزیکی تقلید پتانسیل فعال با تحریک الکتریکی ورا پوستی در بیماران مبتلا به استئوآرتریت زانو دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقایسه اثرات درمانی مدالیته فیزیکی تقلید پتانسیل فعال با تحریک الکتریکی ورا پوستی در بیماران مبتلا به استئوآرتریت زانو  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقایسه اثرات درمانی مدالیته فیزیکی تقلید پتانسیل فعال با تحریک الکتریکی ورا پوستی در بیماران مبتلا به استئوآرتریت زانو،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقایسه اثرات درمانی مدالیته فیزیکی تقلید پتانسیل فعال با تحریک الکتریکی ورا پوستی در بیماران مبتلا به استئوآرتریت زانو :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : مجله پزشکی دانشگاه علوم پزشکی تبریز

تعداد صفحات :۱۰

زمینه و اهداف: علاوه بر درمانهای داروئی اقدامات توانبخشی نقش عمده ای در کاهش درد و بهبود عملکرد مبتلایان به استئوآرتریت زانو بر عهده دارد. در این مطالعه تاثیر دو مدالیته فیزیکی تقلید پتانسیل فعال (APS) و تحریک الکتریکی ورا پوستی (TENS) در مبتلایان به استئوآرتریت زانو مورد مقایسه قرار گرفته است.مواد و روش ها: در یک مطالعه کارآزمایی بالینی، ۷۰ بیمار مبتلا به استئوآرتریت زانو نوع خفیف یا متوسط در قالب دو گروه (۳۵ نفره) مورد بررسی قرار گرفتند. یک گروه تحت درمان با APS و گروه دیگر تحت درمان با TENS همراه با گرمادرمانی و تمرین درمانی بمدت ۱۰ جلسه قرار گرفتند. در این مطالعه پیامد اولیه به صورت دو سیستم امتیازدهی (Visual Analogue Scale (VAS و Western Ontario and McMaster Universities Arthritis Index (WOMAC) بودند که بصورت قبل و بعد از مداخله بررسی شدند.یافته ها: در کل، ۵ نفر (۷.۱ درصد) از بیماران مرد و ۶۵ نفر (۹۲.۹ درصد) زن بودند. میانگین سنی کل بیماران مورد بررسی، ۷.۷±۵۷.۱ سال بود. تغییر امتیاز کل VAS و WOMAC بعد از درمان نسبت به قبل از درمان در هر دو گروه معنی دار بودند (۰.۰۰۱>P). تفاوت در تغییر امتیاز کل VAS و WOMAC در مقایسه بین دو گروه از لحاظ آماری معنی دار نبود (به ترتیب ۰.۶۲=P و ۰.۱۹=P).نتیجه گیری: بر اساس نتایج بدست آمده چنین استنباط می شود که استفاده از هر دو مدالیته APS و TENS همراه با تمرین درمانی در کاهش درد و عملکرد مفصل زانو در بیماران مبتلا به استئو آرتریت زانو موثراند ولی هیچ گونه ارجحیتی در رویکرد درمانی نسبت به یکدیگر ندارند.

کلید واژه: استئوآرتریت زانو، تحریک الکتریکی ورا پوستی، فیزیوتراپی

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.