مقاله رهیافت توسعه مراتع بیابانی با کشت گونه های اصلاح شده در شنزارها


در حال بارگذاری
10 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله رهیافت توسعه مراتع بیابانی با کشت گونه های اصلاح شده در شنزارها دارای ۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله رهیافت توسعه مراتع بیابانی با کشت گونه های اصلاح شده در شنزارها  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله رهیافت توسعه مراتع بیابانی با کشت گونه های اصلاح شده در شنزارها،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله رهیافت توسعه مراتع بیابانی با کشت گونه های اصلاح شده در شنزارها :

تعداد صفحات:۶

چکیده:

به منظور احیاء و بهره برداری بهینه از مناطق شنی تثبیت شده ، همچنین بهبود ترکیب فلوریستیک پوشش گیاهی، اصلاح مراتع شنی و ایجاد مرتع مصنوعی با تولید مناسب، با توجه به پتانسیل ماسه زارها، در سال ۱۳۶۷ اقدام به کشت ۱۲ گونه گیاه مرتعی در شنرازهای غرب کرخه در خوزستان گردید.این منطقه از اقلیم بیابانی گرم میانی با ۱۸۶ میلیمتر بارندگی و درجه حرارت سالیانه ۲۲/۸ درجه سانتیگراد برخوردار است. هدف تخقیق این بود تا ضمن بررسیهای لازم، گونه های سازگار پر محصول وعلوفه ای برای منطقه تعیین و پیشنهاد شود.
برای انتخاب بهترین گونه های سازگار، گیاهان مورد بررسی در دو گروه گندمیان و بوته ای ها در یک طرح آماری به روش بلوکهای کاملاً تصادفی در چهار تکرار مورد مقایسه قرار گرفتند. کشت به صورت نشاء کاری و بوته کاری بوده و برای مدت سه سال آزمایش ادامه داشت. نتایج حاصل به شرح ذیل می باشد:
۱- گونه مرتعی Panicum antidotale از نظر تولید علوفه، قطر پوشش و ارتفاع رشد، از همه گونه ها برتر بود.
۲- گونه مرتعی بومی Pennisetum divisum و گونه اصلاح شده Amrican Cenchrus ciliaris Var. از نظر تولید، قطر پوشش و ارتفاع رشد در رتبه بعدی قرار گرفتند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.