بررسی نوسانات فصلی تراکم و زی توده گروه های ماکروبنتیک در آب های منطقه ساحلی دریای خزر و منطقه مصبی رودخانه بابلرود (شهرستان بابلسر)


در حال بارگذاری
12 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
8 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی نوسانات فصلی تراکم و زی توده گروه های ماکروبنتیک در آب های منطقه ساحلی دریای خزر و منطقه مصبی رودخانه بابلرود (شهرستان بابلسر) دارای ۱۷ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی نوسانات فصلی تراکم و زی توده گروه های ماکروبنتیک در آب های منطقه ساحلی دریای خزر و منطقه مصبی رودخانه بابلرود (شهرستان بابلسر)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی نوسانات فصلی تراکم و زی توده گروه های ماکروبنتیک در آب های منطقه ساحلی دریای خزر و منطقه مصبی رودخانه بابلرود (شهرستان بابلسر)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی نوسانات فصلی تراکم و زی توده گروه های ماکروبنتیک در آب های منطقه ساحلی دریای خزر و منطقه مصبی رودخانه بابلرود (شهرستان بابلسر) :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : زیست شناسی دریا (بیولوژی دریا)

تعداد صفحات :۱۷

جهت مطالعه نوسانات فصلی، تراکم و زی توده فون ماکروبنتیک، نمونه برداری فصلی با نمونه بردار گرب بمدت یکسال (۸۷-۱۳۸۶) در سه عمق مختلف (۵، ۱۰ و ۱۵ متری) در سه ترانسکت (۹ ایستگاه) در سواحل دریای خزر (شهرستان بابلسر) و سه ایستگاه در منطقه مصبی رودخانه بابلرود انجام شد. سخت پوستان، دوکفه ایها و پلی کتها گروه های غالب ماکروبنتیک در فصول مختلف سال در اعماق مختلف دریا بودند؛ در حالی که دوکفه ایها و سخت پوستان در مصب غالبیت داشتند. تراکم و بیوماس ماکروبنتوزها با افزایش عمق روند صعودی نشان داد به طوری که بیشترین مقدار در عمق ۱۵ متری به دلیل دانه بندی ریزتر ذرات رسوب، افزایش مواد آلی و ثبات بستر دیده شد. دو عامل دانه بندی رسوبات و عمق آب بیشترین تاثیر را بر ماکروبنتیک های نواحی ساحلی دریا داشته، در حالی که شوری آب بیشترین تاثیر را در مصب رودخانه بر میزان تراکم و زی توده ماکروبنتوزها داشت. داده های این مطالعه نشان داد که ناحیه مصبی رودخانه بابلرود دارای گروه های ماکروبنتیک کمتری نسبت به ناحیه دریایی بوده ولی تراکم و زی توده آن ها در ناحیه مصبی بیشتر از سواحل دریا بود.

کلید واژه: تراکم و زی توده، فون ماکروبنتیک، دریای خزر، رودخانه بابلرود

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.