اثرات مکمل یاری با پودر توت فرنگی بر سطوح هموگلوبین گلیکوزیله و لیپیدهای سرم در بیماران مبتلا به دیابت نوع ۲: کارآزمایی بالینی تصادفی دوسوکور
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
اثرات مکمل یاری با پودر توت فرنگی بر سطوح هموگلوبین گلیکوزیله و لیپیدهای سرم در بیماران مبتلا به دیابت نوع ۲: کارآزمایی بالینی تصادفی دوسوکور دارای ۱۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد اثرات مکمل یاری با پودر توت فرنگی بر سطوح هموگلوبین گلیکوزیله و لیپیدهای سرم در بیماران مبتلا به دیابت نوع ۲: کارآزمایی بالینی تصادفی دوسوکور کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی اثرات مکمل یاری با پودر توت فرنگی بر سطوح هموگلوبین گلیکوزیله و لیپیدهای سرم در بیماران مبتلا به دیابت نوع ۲: کارآزمایی بالینی تصادفی دوسوکور،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن اثرات مکمل یاری با پودر توت فرنگی بر سطوح هموگلوبین گلیکوزیله و لیپیدهای سرم در بیماران مبتلا به دیابت نوع ۲: کارآزمایی بالینی تصادفی دوسوکور :
نام کنفرانس، همایش یا نشریه : مجله علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران
تعداد صفحات :۱۶
سابقه و هدف: بیماری های قلبی عروقی به عنوان عوارض عمده دیابت و اولین عامل مرگ و میر در جوامع به شمار می روند. با توجه به محتوی بالای ترکیبات ریزمغذی و فنولیک در توت فرنگی و نمایه گلایسمی پایین، نقش آن در کاهش عوارض قلبی عروقی مورد توجه قرار گرفته است. در این مطالعه اثر مکمل یاری با پودر توت فرنگی در کاهش عوارض عروقی ناشی از دیابت مورد بررسی قرار گرفت.مواد و روش ها: در این کارآزمایی بالینی تصادفی دوسوکور شاهددار ۳۶ بیمار (۱۳ مرد و ۲۳ زن) دیابتی نوع ۲ با غلظت کلسترول LDL بالاتر از ۱۰۰ mg/dl در دو گروه تقسیم شدند. افراد گروه آزمون، روزانه ۲ لیوان نوشیدنی حاوی ۵۰ گرم پودر توت فرنگی خشک شده به روش Freeze-Drying و افراد گروه شاهد، روزانه ۲ لیوان نوشیدنی حاوی دارونما با محتوی کالری، طعم و رنگ مشابه به مدت ۶ هفته دریافت کردند. دریافت های غذایی، شاخص های تن سنجی و سطوح لیپیدهای سرم و درصد هموگلوبین گلیکوزیله در ابتدا و انتهای مطالعه اندازه گیری شد. آنالیز آماری با استفاده از نرم افزار SPSS انجام گرفت.یافته ها: میانگین کاهش در سطوح هموگلوبین گلیکوزیله در گروه مداخله به طور معنی داری بیشتر از گروه کنترل بود (P=0.002, -%5.5). غلظت کلسترول تام به میزان %۷.۵ و نسبت کلسترول تام به کلسترول %۷.۱ HDL در گروه آزمون نسبت به قبل از مداخله کاهش یافت (به ترتیب p=0.000 و p=0.002). ولی در گروه آزمون، تفاوت آماری معنی داری در غلظت کلسترول LDL، تری گلیسرید و کلسترول HDL در پایان هفته ششم نسبت به ابتدای مطالعه مشاهده نشد.نتیجه گیری: مکمل یاری با پودر توت فرنگی سبب بهبود غلظت کلسترول تام و نسبت کلسترول تام به کلسترول HDL در بیماران دیابتی نوع ۲ شد و سطوح هموگلوبین گلیکوزیله را کاهش داد. نتایج حاصل از این مطالعه نشان داد که مکمل یاری با منابع غنی از آنتی اکسیدان ها از قبیل توت فرنگی می تواند در کاهش عوارض عروقی دیابت موثر باشد.
کلید واژه: پودر توت فرنگی، دیابت نوع ۲، لپیدهای سرم، هموگلوبین گلیکوزیله
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.