تنش بلند مدت شوری و دمای آب بر تغییرات برخی شاخصهای فیزیولوژیک در ماهی سیکلید گورخری (Cichlasoma nigrofasciatum)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 تنش بلند مدت شوری و دمای آب بر تغییرات برخی شاخصهای فیزیولوژیک در ماهی سیکلید گورخری (Cichlasoma nigrofasciatum) دارای ۱۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد تنش بلند مدت شوری و دمای آب بر تغییرات برخی شاخصهای فیزیولوژیک در ماهی سیکلید گورخری (Cichlasoma nigrofasciatum)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی تنش بلند مدت شوری و دمای آب بر تغییرات برخی شاخصهای فیزیولوژیک در ماهی سیکلید گورخری (Cichlasoma nigrofasciatum)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن تنش بلند مدت شوری و دمای آب بر تغییرات برخی شاخصهای فیزیولوژیک در ماهی سیکلید گورخری (Cichlasoma nigrofasciatum) :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : زیست شناسی دریا (بیولوژی دریا)

تعداد صفحات :۱۶

در این بررسی تغییرات میزان هورمون کورتیزول، متابولیت گلوکز، یون های سدیم، کلر و پتاسیم، آب بافت بدن به همراه تغییرات اندازه و تعداد سلولهای کلراید آبشش و درصد تلفات ماهیان سیکلید گورخری (Cichlasoma nigrofasciatum) با میانگین وزنی ۳.۷۰±۰.۹۳ گرم، در اثر انتقال به شوری های آب شیرین، ۱۰ و ۲۰ گرم در لیتر و دماهای ۲۰، ۲۵ و ۳۵ درجه سانتی گراد و نگهداری آنها به مدت ۶۰ روز در این شرایط مورد بررسی قرار گرفت. نمونه برداری در آغاز آزمایش، ۳۰ و ۶۰ روز پس از شروع آزمایش صورت گرفت. نتایج نشان داد که میزان هورمون کورتیزول، متابولیت گلوکز، یون های سدیم، کلر، پتاسیم، اندازه و تعداد سلول های کلراید آبشش ماهیان مورد بررسی به شکل معنی داری روند افزایشی نشان دادند (P<0.05) و حداکثر میانگین میزان آنها در شوری ۲۰ گرم بر لیتر و دمای ۲۰ درجه سانتی گراد در روز سی ام پس از شروع آزمایش حاصل گردید. میزان آب بافت ماهیان مورد بررسی در طول آزمایش به شکل معنی داری روند کاهشی نشان داد (P<0.05) و با روندی معکوس به حداقل میانگین در شوری ۲۰ گرم بر لیتر و دمای ۲۰ درجه سانتی گراد در روز سی ام پس از شروع آزمایش رسید. درصد تلفات ماهیان مورد بررسی در طول آزمایش به شکل معنی داری روند افزایشی نشان داد (P<0.05) و به حداکثر میانگین در شوری ۲۰ گرم بر لیتر و دمای ۲۰ درجه سانتی گراد در روز سی ام پس از شروع آزمایش رسید و تا روز ۶۰ ام پس از شروع آزمایش کلیه ماهیان مورد بررسی از بین رفتند. بنا به نتایج تغییرات شاخص های فیزیولوژیک و درصد تلفات در طول آزمایش به نظر می رسد که دامنه شوری ۱۰ گرم بر لیتر به بالا و دامنه دمایی ۲۵ درجه سانتی گراد به پایین جهت نگهداری و پرورش ماهی سیکید گورخری مناسب نمی باشد.

کلید واژه: تنش، شوری، دما، شاخص های فیزیولوژیک، Cichlasoma nigrofasciatum

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.