مقاله اثرات نفتالین اسید استیک و کینتین بر تولید سوخچه دو توده محلی لاله واژگون (Fritillaria imperialis L.)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله اثرات نفتالین اسید استیک و کینتین بر تولید سوخچه دو توده محلی لاله واژگون (Fritillaria imperialis L.) دارای ۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله اثرات نفتالین اسید استیک و کینتین بر تولید سوخچه دو توده محلی لاله واژگون (Fritillaria imperialis L.)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله اثرات نفتالین اسید استیک و کینتین بر تولید سوخچه دو توده محلی لاله واژگون (Fritillaria imperialis L.)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله اثرات نفتالین اسید استیک و کینتین بر تولید سوخچه دو توده محلی لاله واژگون (Fritillaria imperialis L.) :

تعداد صفحات:۴

چکیده:

به منظور بررسی اثرات نفتالین اسید استیک و کینتین بر تولید سوخچه دو توده محلی لاله واژگون آزمایشی به صورت فاکتوریل در قالب طرح کاملا تصادفی با چهار تکرار صورت پذیرفت. از فلس تازه توسعه یافته به عنوان ریز نمونه استفاده شد. نفتالین اسید استیک و کینتین هر کدام به ترتیب در غلظتهای ۰ و ۰/۵ و ۱ میلی گرم در لیتر و ۰/۵ و ۱ و ۲ میلی گرم در لیتر در محیط کشت موراشی و اسکوگ (MS) دارای ۸ گرم در لیتر آگار و ۴۵ گرم در لیتر ساکارز مورد استفاده قرار گرفتند. داده ها با استفاده از نرم افزار آماری SPSS تجزیه و میانگین ها با آزمون دانکن مقایسه شدند. نتایج پژوهش نشان داد که تیمار ۱ میلی گرم در لیتر NAA در ترکیب با ۱ میلی گرم در لیتر KIN بالاترین میزان تولید سوخچه را در بر داشته است. توده جمع آوری شده از منطقه کوهرنگ از توانایی پرآوری بالاتری نسبت به توده مربوط به منطقه دشت ارژن فارس برخوردار بود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.