بررسی نقش آنتی ژنوتوکسیسیتی عصاره آبی زعفران (.Crocus sativus L) در کلیه موش های نر آلوده به کادمیم با استفاده از الکتروفورز تک سلول (Comet assay)


در حال بارگذاری
10 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
6 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی نقش آنتی ژنوتوکسیسیتی عصاره آبی زعفران (.Crocus sativus L) در کلیه موش های نر آلوده به کادمیم با استفاده از الکتروفورز تک سلول (Comet assay) دارای ۱۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی نقش آنتی ژنوتوکسیسیتی عصاره آبی زعفران (.Crocus sativus L) در کلیه موش های نر آلوده به کادمیم با استفاده از الکتروفورز تک سلول (Comet assay)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی نقش آنتی ژنوتوکسیسیتی عصاره آبی زعفران (.Crocus sativus L) در کلیه موش های نر آلوده به کادمیم با استفاده از الکتروفورز تک سلول (Comet assay)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی نقش آنتی ژنوتوکسیسیتی عصاره آبی زعفران (.Crocus sativus L) در کلیه موش های نر آلوده به کادمیم با استفاده از الکتروفورز تک سلول (Comet assay) :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : گیاهان دارویی

تعداد صفحات :۱۴

مقدمه: کادمیوم و ترکیبات آن از آلاینده های محیطی و شغلی هستند که در کلیه و کبد انسان ذخیره شده و به عنوان عوامل ژنوتوکسیک، کارسینوژنیک، توموروژنیک و مخرب DNA شناخته می شوند. مطالعات گذشته اثرات ضد التهابی، ضد سرطانی و آنتی اکسیدانتی زعفران را نشان داده اند.هدف: هدف از مطالعه حاضر ارزیابی اثرات آنتی ژنوتوکسیستی و ضد سمیت عصاره آبی کلاله زعفران روی کلیه موش آزمایشگاهی بود.روش بررسی: برای بررسی اثرات حفاظتی زعفران در برابر تخریب کروموزومی ناشی از کادمیوم کلراید در کلیه موش، حیوانات را به طور تصادفی به ۶ گروه نرمال، سالین، زعفران، کادمیوم، زعفران + کادمیوم، کادمیوم + زعفران تقسیم نموده و به روش داخل صفاقی با دوز ۳۰ میکرومول بر کیلوگرم کادمیوم و ۱۰۰ میلی گرم بر کیلوگرم عصاره آبی زعفران به مدت ۳ روز تیمار شدند. برای تایید ایجاد توکسیسیتی توسط کادمیوم، غلظت مالون دی آلدهاید (MDA) و گلوتاتیون (GSH) در هموژن کبد سنجیده شد. نتایج، افزایش معنی دار در میزان MDAو کاهش در میزان GSHدر گروه تیمار شده با کادمیم را نشان داد. میزان تخریب DNA در کلیه با روش الکتروفورز تک سلول در سلول های کلیه در گروه های مختلف بررسی شد.نتایج: نتایج نشان داد که کادمیوم به طور معنی داری موجب شکست DNA در کلیه می شود. در حالی که تیمار حیوانات با عصاره زعفران به صورت پیشگیری و درمان موجب کاهش معنی دار در تخریب DNA شد. زعفران اثر محافظتی قابل قبولی در برابر استرس اکسیداتیو و تخریب ژنوتوکسیسیتی ناشی از کادمیوم دارد.نتیجه گیری: بنابراین استفاده از زعفران به عنوان یک مکمل غذایی مناسب برای محافظت کارگران صنعتی در معرض کادمیوم، پیشنهاد می شود.

کلید واژه: الکتروفورز تک سلولی، ژنوتوکسیسیتی، سیتوتوکسیسیتی، عصاره آبی زعفران، کادمیوم

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.