مقایسه تاثیر پروبیوتیک های پدیوکوکوس اسیدی لاکتیسی، لاکتوکوکوس لاکتیس و ویتامین ث بر فاکتورهای کیفی آب و ترکیب لاشه میگوی وانامی (Litopenaeus vannamei)


در حال بارگذاری
12 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقایسه تاثیر پروبیوتیک های پدیوکوکوس اسیدی لاکتیسی، لاکتوکوکوس لاکتیس و ویتامین ث بر فاکتورهای کیفی آب و ترکیب لاشه میگوی وانامی (Litopenaeus vannamei) دارای ۱۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقایسه تاثیر پروبیوتیک های پدیوکوکوس اسیدی لاکتیسی، لاکتوکوکوس لاکتیس و ویتامین ث بر فاکتورهای کیفی آب و ترکیب لاشه میگوی وانامی (Litopenaeus vannamei)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقایسه تاثیر پروبیوتیک های پدیوکوکوس اسیدی لاکتیسی، لاکتوکوکوس لاکتیس و ویتامین ث بر فاکتورهای کیفی آب و ترکیب لاشه میگوی وانامی (Litopenaeus vannamei)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقایسه تاثیر پروبیوتیک های پدیوکوکوس اسیدی لاکتیسی، لاکتوکوکوس لاکتیس و ویتامین ث بر فاکتورهای کیفی آب و ترکیب لاشه میگوی وانامی (Litopenaeus vannamei) :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : زیست شناسی دریا (بیولوژی دریا)

تعداد صفحات :۱۳

این تحقیق در مرکز توسعه آبزیان دریایی شهید کیانی منطقه چوئبده آبادان به منظور ارزیابی تاثیر پروبیوتیک های Pediococcus acidilactici و Lactococcus lactis و ویتامین ث بر فاکتورهای کیفی آب و ترکیب شیمیایی لاشه میگوی وانامی (Litopenaeus vannamei) در یک دوره پرورش ۳ ماهه انجام گردید. تیمار بندی شامل تیمار شاهد، تیمار پدیوکوکوس، تیمار لاکتوکوکوس با جیره غذایی حاوی ۱´۱۰۹ واحد کلنی در گرم و تیمار ویتامین ث بود. نتایج نشان داد که استفاده از مکمل های فوق تاثیر مثبتی بر پارامترهای کیفی آب نداشته است (P>0.05). کمترین میزان چربی خام و بیشترین مقدار خاکستر محاسبه شده در تیمار پدیوکوکوس و لاکتوکوکوس مشاهده گردید (P<0.05)، درحالی که مصرف مکمل های غذایی باعث ایجاد تغییرات معنی داری در پروتئین خام و رطوبت در ترکیب لاشه میگو نگردید (P>0.05).

کلید واژه: پدیوکوکوس اسیدی لاکتیسی، لاکتوکوکوس لاکتیس، ویتامین ث، ترکیب لاشه، میگوی وانامی

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.