جداسازی رنگ های خوراکی از فراورده های قنادی به روش کروماتوگرافی با لایه نازک


در حال بارگذاری
15 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
5 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 جداسازی رنگ های خوراکی از فراورده های قنادی به روش کروماتوگرافی با لایه نازک دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد جداسازی رنگ های خوراکی از فراورده های قنادی به روش کروماتوگرافی با لایه نازک  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی جداسازی رنگ های خوراکی از فراورده های قنادی به روش کروماتوگرافی با لایه نازک،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن جداسازی رنگ های خوراکی از فراورده های قنادی به روش کروماتوگرافی با لایه نازک :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : مجله علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران

تعداد صفحات :۸

سابقه و هدف: رنگ های خوراکی گروهی از افزودنی ها هستند که به صورت طبیعی و یا مصنوعی تهیه می شوند. رنگ ها معمولا جهت زیبا نمودن، یک شکل کردن و پوشاندن عیوب در فراورده های غذایی به کار می روند. رنگ ها می توانند عوارضی شبیه آسم، تضعیف سیستم ایمنی یا حتی اثرات سرطان زایی داشته باشند. هدف از این مطالعه بررسی وضعیت رنگ های مصرفی در شیرینی فروشی های سطح شهر ایلام می باشد.مواد و روش ها: تعداد ۱۸۰ نمونه شیرینی خشک و تر به صورت تصادفی نمونه برداری و پس از استخراج رنگ با اسید کلریدریک و تخلیص با استفاده از روش کروماتوگرافی با لایه نازک Tin Layer Chromatography (TLC) مورد آنالیز نوع رنگ قرار گرفتند.یافته ها: ۱۳.۹ درصد کل نمونه ها (۲۵ نمونه) فاقد رنگ و ۸۶.۱ درصد کل نمونه ها حاوی رنگ بودند. از میان کل نمونه های رنگی ۲۲ نمونه (%۱۲.۲۲) حاوی رنگ مصنوعی غیر مجاز خوراکی، ۹۱ نمونه (%۵۰.۵۵) حاوی رنگ مصنوعی مجاز خوراکی برای تولید کننده های صنعتی و ۴۲ نمونه (%۲۳.۳۳) حاوی رنگ طبیعی بودند. رنگ کینولین یلو نیز بیشترین رنگ مصنوعی مجاز خوراکی مورد استفاده در شیرینی های بررسی شده بود.نتیجه گیری: با توجه به یافته های این مطالعه و مصرف رنگ های مصنوعی در فراورده های قنادی افزایش آگاهی صنف قنادان برای کاهش مصرف این گونه رنگ ها و جایگزینی رنگ های طبیعی در سطح عموم و تاکید بر خواص مفید آنها، نقش بسزایی در تامین سلامت جامعه دارد.

کلید واژه: رنگ های خوراکی، فراورده های قنادی، کروماتوگرافی

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.