اثر پودر شیر سویا بر ویژگیهای فیزیکی شیمیایی، میکروبی و حسی بستنی سویای پروبیوتیک تخمیری
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
اثر پودر شیر سویا بر ویژگیهای فیزیکی شیمیایی، میکروبی و حسی بستنی سویای پروبیوتیک تخمیری دارای ۱۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد اثر پودر شیر سویا بر ویژگیهای فیزیکی شیمیایی، میکروبی و حسی بستنی سویای پروبیوتیک تخمیری کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی اثر پودر شیر سویا بر ویژگیهای فیزیکی شیمیایی، میکروبی و حسی بستنی سویای پروبیوتیک تخمیری،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن اثر پودر شیر سویا بر ویژگیهای فیزیکی شیمیایی، میکروبی و حسی بستنی سویای پروبیوتیک تخمیری :
نام کنفرانس، همایش یا نشریه : پژوهشهای صنایع غذایی (دانش کشاورزی)
تعداد صفحات :۱۶
لطفا برای مشاهده چکیده به متن کامل (PDF) مراجعه فرمایید.
کلید واژه: بستنی سویا، تخمیر، لاکتوباسیلوس کازئی، خواص، فیزیکی شیمیایی، حسی
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.