بررسی باورها و رفتارهای ورزشی و فعالیت فیزیکی زنان حین بارداری و پس از زایمان براساس نظریه رفتار برنامه ریزی شده


در حال بارگذاری
14 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
12 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی باورها و رفتارهای ورزشی و فعالیت فیزیکی زنان حین بارداری و پس از زایمان براساس نظریه رفتار برنامه ریزی شده دارای ۱۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی باورها و رفتارهای ورزشی و فعالیت فیزیکی زنان حین بارداری و پس از زایمان براساس نظریه رفتار برنامه ریزی شده  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی باورها و رفتارهای ورزشی و فعالیت فیزیکی زنان حین بارداری و پس از زایمان براساس نظریه رفتار برنامه ریزی شده،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی باورها و رفتارهای ورزشی و فعالیت فیزیکی زنان حین بارداری و پس از زایمان براساس نظریه رفتار برنامه ریزی شده :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : دانشور

تعداد صفحات :۱۳

مقدمه و هدف: کمبود فعالیت فیزیکی در بروز چاقی و بیماری های قلبی- عروقی، موثر است. بارداری، فعالیت فیزیکی را محدودمی کند. هدف از این مطالعه، تعیین باورها و رفتارهای مربوط به ورزش و فعالیت فیزیکی خانمها در دوران حاملگی و پس از زایمان بود.مواد و روش ها: طی مطالعه ای مقطعی، میزان فعالیت فیزیکی و اعتقادهای ورزشی ۲۰۰ خانم در دوره ۱ ساله پس از زایمان با استفاده از پرسش نامه جهانی فعالیت فیزیکی (Global Physical Activity) سازمان بهداشت جهانی و پرسش نامه اعتقادهای ورزشی براساس نظریه رفتار برنامه ریزی شده بررسی شد. داده ها با نرم افزارSPSS13 و آماره های توصیفی و آزمون (تست) غیرپارامتریک wilcoxon، و در سطح معنی داری P<0.05 تجزیه وتحلیل شدند.نتایج: فراوان ترین اعتقادهای رفتاری در حاملگی و پس از زایمان عبارت بودند از این [باورها] که ورزش، خلق وروحیه را بهتر، استرس را کم، وزن را کنترل و اندام را متناسب می کند؛ همسر، مادر و کارکنان بهداشتی – درمانی، بیشترین افراد تاثیرگذار بودند؛ خستگی، بی حالی و نداشتن انرژی، محدودیت های جسمی مانند ویار و نداشتن وقت پس از زایمان، شایع ترین موانع انجام ورزش بودند. هیچ یک از افراد، به میزان بالا، فعالیت فیزیکی نداشتند؛ در دوره حاملگی (۱۹.۵ درصد)، میزان متوسط و (۸۰.۵ درصد) کم و پس از حاملگی (۳ درصد)، میزان متوسط و (۹۷ درصد) کم فعالیت فیزیکی را داشتند. میزان کل فعالیت فیزیکی در دوره حاملگی، نسبت به دوره پس از زایمان، بیشتر بود (P<0.05).نتیجه گیری: میزان فعالیت فیزیکی پس از بارداری در مقایسه با دوره بارداری کاهش یافته ، دوران حاملگی و پس از زایمان، سبک زندگی بی تحرک را ایجادمی کنند.

کلید واژه: اعتقادها، حاملگی، پس از زایمان، فعالیت فیزیکی، ورزش

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.