ارزیابی وضعیت کشاورزی استان هرمزگان از دیدگاه آب مجازی


در حال بارگذاری
18 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 ارزیابی وضعیت کشاورزی استان هرمزگان از دیدگاه آب مجازی دارای ۲۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد ارزیابی وضعیت کشاورزی استان هرمزگان از دیدگاه آب مجازی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی ارزیابی وضعیت کشاورزی استان هرمزگان از دیدگاه آب مجازی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن ارزیابی وضعیت کشاورزی استان هرمزگان از دیدگاه آب مجازی :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : پژوهش آب در کشاورزی (علوم خاک و آب)

تعداد صفحات :۲۰

پراکنش نامناسب زمانی و مکانی بارندگی و عدم مدیریت عرضه و تقاضای منابع آب در کشور به ویژه در مناطق بسیار کم آب و خشک مانند استان هرمزگان، مدیریت منابع آب را به خصوص در بخش کشاورزی با مشکلات جدی رو به رو ساخته است. در این وضعیت تجارت درون کشوری آب مجازی می تواند با صرف هزینه های کمتر بخش عمده ای از مشکلات را در بخش توزیع آب حل کند. نتایج این تحقیق نشان داد که کل واردات و صادرات آب مجازی استان هرمزگان به ترتیب ۱۲۸۴.۳ و ۱۱۳۱.۱ میلیون مترمکعب در سال می باشد. سهم بخش زراعی، باغی و دامی از واردات آب مجازی به ترتیب ۶۱.۴۴%، ۹.۹۷% و ۲۸.۵۹% و هم چنین از صادرات آب مجازی به ترتیب ۳۵.۳۲%، ۵۹.۱۸% و ۵.۵% به دست آمد. تراز تجارت آب مجازی این استان برابر ۱۴۲.۵ میلیون مترمکعب است. هم چنین شاخص کم آبی، شاخص شدت مصرف آب، شاخص وابستگی آب به واردات آب مجازی و شاخص خودکفایی آب به واردات آب مجازی استان هرمزگان به ترتیب برابر۶۳%، ۵۸%، ۹.۶% و ۹۰.۴% به دست آمد. یکی از مهم ترین دلایل صادرات آب مجازی در استان هرمزگان تولید محصولات آب بر مانند خرما، سبزیجات، صیفی جات می باشد. مهم ترین منبع واردات آب مجازی به استان ناشی از وارد کردن برنج و گندم است. هم چنین نتایج این تحقیق نشان داد که استان هرمزگان دارای پتانسیل نسبتا کمی در استفاده از آب سبز بوده به طوری که حدود ۷.۸ درصد تولیدات زراعی و باغی استان به وسیله آب سبز تولید می شوند. در نتیجه پیشنهاد می شود الگوی کشت استان هرمزگان به سمت استفاده بیشتر از آب سبز (مانند غلات و میوه ها) و پرهیز از کاشت محصولات آب بر تابستانه مانند ذرت و سیب زمینی تغییر جهت داده شود.

کلید واژه: آب سبز، آب مجازی، تراز تجارت، شاخص شدت مصرف، استان هرمزگان

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.