ارزیابی کارآیی روش طیف نگار فروسرخ تبدیل فوریه در تشخیص مخمرهای مولد شیرین کننده های کم کالری


در حال بارگذاری
12 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
5 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 ارزیابی کارآیی روش طیف نگار فروسرخ تبدیل فوریه در تشخیص مخمرهای مولد شیرین کننده های کم کالری دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد ارزیابی کارآیی روش طیف نگار فروسرخ تبدیل فوریه در تشخیص مخمرهای مولد شیرین کننده های کم کالری  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی ارزیابی کارآیی روش طیف نگار فروسرخ تبدیل فوریه در تشخیص مخمرهای مولد شیرین کننده های کم کالری،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن ارزیابی کارآیی روش طیف نگار فروسرخ تبدیل فوریه در تشخیص مخمرهای مولد شیرین کننده های کم کالری :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : مجله علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران

تعداد صفحات :۱۰

سابقه و هدف: جداسازی و نگهداری مخمرها با قابلیت استفاده در صنایعی نظیر غذا و دارو به روش های شناسایی دقیق و سریع نیاز دارد. سیستم های قدیمی شناسایی مخمرها دارای معایب زیادی است و روش های جدید ملکولی با وجود کارایی و قابلیت شناسایی وسیع مخمرها بسیار گران و غیر قابل کاربرد در آزمایش های روزانه هستند. هدف از این بررسی دست یابی به روشی ساده و سریع در جهت شناسایی مخمرها بود.مواد و روش ها: در این پژوهش هفت سویه مخمری شامل دو سویه استاندارد مولد شیرین کننده فاقد کالری، دو سویه استاندارد غیرمولد و سه سویه محیطی مولد به منظور مقایسه کارآیی روش طیف نگار فروسرخ تبدیل فوریه و تکنیک ملکولی در شناسایی مخمرها بررسی شدند.یافته ها: مخمرهای مشابه و غیرمشابه (از لحاظ جنس و گونه) به ترتیب طیف های مشابه و متفاوتی نشان دادند. ارزیابی کمی این سویه های مخمری با استفاده از تشابه طیف ها در نواحی پلی ساکاریدی، پروتئینی و اسیدهای چرب انجام شد.نتیجه گیری: این مطالعه نشان داد که از طیف نگار فروسرخ تبدیل فوریه می توان به عنوان یک تکنیک سریع و موثر در شناسایی مخمرها استفاده کرد. مزایای این روش به عنوان یک روش جدید شناسایی مخمرها در سادگی آماده سازی نمونه ها، زمان کوتاه انجام آنالیز و اعتبار آن است.

کلید واژه: FT-IR، شیرین کننده های کم کالری، RNA ریبوزومی، مخمرها

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.