تعیین غلظت کشنده آمونیاک (LC50 96h N-NH4) و تاثیر آن بر وضعیت هیستوپاتولوژی آبشش، کلیه و کبد بچه ماهی ازون برون


در حال بارگذاری
15 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 تعیین غلظت کشنده آمونیاک (LC50 96h N-NH4) و تاثیر آن بر وضعیت هیستوپاتولوژی آبشش، کلیه و کبد بچه ماهی ازون برون دارای ۲۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد تعیین غلظت کشنده آمونیاک (LC50 96h N-NH4) و تاثیر آن بر وضعیت هیستوپاتولوژی آبشش، کلیه و کبد بچه ماهی ازون برون  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی تعیین غلظت کشنده آمونیاک (LC50 96h N-NH4) و تاثیر آن بر وضعیت هیستوپاتولوژی آبشش، کلیه و کبد بچه ماهی ازون برون،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن تعیین غلظت کشنده آمونیاک (LC50 96h N-NH4) و تاثیر آن بر وضعیت هیستوپاتولوژی آبشش، کلیه و کبد بچه ماهی ازون برون :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : آبزیان و شیلات

تعداد صفحات :۲۰

افزایش آمونیاک آب یکی از مشکلات عمده در آبزی پروری است که میزان و اثرات آن هنوز به درستی مشخص نشده است. هدف از این پژوهش،تعیین غلظت کشنده آمونیاک و اثر سمیت حاد آن بر روی سه بافت آبشش، کبد و کلیه بچه ماهی ازون برون از گونه های با ارزش ماهیان خاویاری با میانگین وزنی ۳ گرم در شرایط آزمایشگاهی است. آزمایشات در ۷ تیمار و سه تکرار و با تعداد ۱۰ عدد ماهی با روش آب ساکن به مدت ۹۶ ساعت اجرا شدند. ماهی ها در معرض غلظت های مختلفی از آمونیاک کل با مقادیر ۵، ۷۶.۲۳، ۷.۶، ۴.۶۶، ۱۲.۹ و ۱۵ میلی گرم در لیتر، قرار گرفتند. ابتدا میزان LC50 آمونیاک در زمان های ۲۴، ۴۸، ۷۲ و ۹۶ ساعت به دست آمد که به ترتیب ۱۴.۰۲۴۹، ۱۰.۲۱۶۴، ۷.۱۵۳۱ و ۶.۰۳۵۳ میلی گرم در لیتر آمونیاک کل محاسبه گردید. پس از استخراج مقادیر LC50 یک سطح پایین (low) که ۲۵% غلظت LC50 و یک سطح بالا (High) که ۷۵% غلظت LC50 بوده را انتخاب و آزمایش مجدد با ۴ تیمار و ۳ تکرار انجام پذیرفت که دامنه غلظت های این ماده ۱.۵۰۸، ۳.۰۱۷ و ۴.۵۲۶ میلی گرم در لیتر آمونیاک کل بود. سپس ضایعات احتمالی میکروسکوپی و هیستوپاتولوژیک بافت آبشش، کبد و کلیه این گونه مورد بررسی قرار گرفت. نتایج حاصله نشان داد که در آبشش پس از قرارگیری در مجاورت با آمونیاک پدیده هایی نظیر پرخونی،هیپرپلازی،چسبندگی لاملای ثانویه،تورم لاملای اولیه،خونریزی و نکروز سلولی و در کبد عوارضی از قبیل پرخونی، رکورد صفراوی، نکروز سلولی و آتروفی سلولی و در کلیه عوارضی چون پرخونی، دژنرسانس بافت بینابینی، نکروز سلولی، اتساع فضای بومن، هموسیدرین در تیمارها مشاهده شد. بطور کلی بیشترین صدمات مربوطه در آبشش این ماهیان مشاهده شده است.

کلید واژه: ازون برون ، آمونیاک، هیستوپاتولوژی،غلظت کشندگی

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.