اثر شوری بر سلولز، همی سلولز و لیگنین ساقه و برگ و خصوصیات دیواره های سلولی ساقه کوشیا (Kochia scoparia)


در حال بارگذاری
15 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
10 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 اثر شوری بر سلولز، همی سلولز و لیگنین ساقه و برگ و خصوصیات دیواره های سلولی ساقه کوشیا (Kochia scoparia) دارای ۱۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد اثر شوری بر سلولز، همی سلولز و لیگنین ساقه و برگ و خصوصیات دیواره های سلولی ساقه کوشیا (Kochia scoparia)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی اثر شوری بر سلولز، همی سلولز و لیگنین ساقه و برگ و خصوصیات دیواره های سلولی ساقه کوشیا (Kochia scoparia)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن اثر شوری بر سلولز، همی سلولز و لیگنین ساقه و برگ و خصوصیات دیواره های سلولی ساقه کوشیا (Kochia scoparia) :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : پژوهشهای زراعی ایران

تعداد صفحات :۱۴

تولید علوفه در کشاورزی شور زیست یک راهکار عملی جهت استفاده از منابع آب و خاک شور می باشد. در این راستا توجه به کیفیت علوفه تولید شده می تواند در افزایش تولیدات دامی موثر باشد. به منظور بررسی اثر شوری بر وضعیت ساختار سلولی ساقه و همچنین ترکیبات برگ و ساقه کوشیا مطالعه ای با استفاده از سه سطح شوری (۵.۲، ۱۰.۵ و ۲۳.۱ دسی زیمنس بر متر) و سه توده کوشیا (بیرجند، بروجرد و سبزوار) با سه تکرار به صورت آزمایش کرت های خرد شده در قالب طرح بلوک های کامل تصادفی انجام شد. در این آزمایش صفات مورد بررسی شامل؛ ضخامت دیواره های مختلف سلولی، درصد سلول های مختلف در برش عرضی ساقه، درصد سلولز، همی سلولز و لیگنین برگ، ساقه و کل اندام هوایی بودند. نتایج نشان داد که بین سطوح شوری و توده های مورد مطالعه از نظر تمام صفات مورد ارزیابی به استثنای درصد لیگنین ساقه و درصد لیگنین کل اختلاف معنی داری وجود ندارد. ضخامت دیواره های مختلف سلولی سلول های اپیدرمی ساقه ۱.۱۱، کلرانشیم ۱.۱۲، کوتیکول کلرانشیم ۰.۹۲، فیبرهای آوندی ۳.۶۷، متوسط ضخامت دستجات آوند چوبی ۲.۸۲ و پارانشیم ۱.۰۲ میکرون بود. در برش عرضی ساقه سهم پارانشیم مغز ۵۵.۵۶%، متوسط ضخامت دستجات آوند چوبی % ۲۴.۱۶، فیبرهای آوندی % ۲.۷۳ و سلول های اپیدرمی، کلرانشیم و کورتیکول کلرانشیم در مجموع %۱۷.۵۱ بود. درصد سلولز، همی سلولز و لیگنین در اندام های مختلف کوشیا نشان داد که ساقه دارای درصد سلولز بیشتری نسبت به برگ بود ولی درصد همی سلولز در برگ بیشتر از ساقه بود. افزایش سطح تنش شوری به ۱۰.۵ دسی زیمنس بر متر موجب کاهش درصد لیگنین ساقه (۱.۲ درصد)، برگ (۲.۲ درصد) و کل اندام هوایی (۵.۹ درصد) شد. همبستگی بین درصد لیگنین کل با ضخامت دیواره اپیدرم ساقه و ضخامت دیواره فیبرهای آوندی ساقه مثبت و معنی دار بود ولی این همبستگی با درصد سلولز ساقه و درصد همی سلولز کل منفی و معنی دار بود. در کل با وجود عدم تغییر ضخامت دیواره های سلولی ساقه در اثر تنش شوری در ۱۰.۵ دسی زیمنس بر متر، کاهش لیگنینی شدن در اثر شوری می تواند افزایش کیفیت علوفه را به دنبال داشته باشد.

کلید واژه: تنش شوری، ضخامت دیواره سلولی، کیفیت علوفه

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.