عنوان فارسی: بسترهای توسعه اعمال قوانین جزایی در مکان (عنوان عربی: ظروف توسیع تنفیذ القوانین الجزائیه فی المکان)


در حال بارگذاری
11 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 عنوان فارسی: بسترهای توسعه اعمال قوانین جزایی در مکان (عنوان عربی: ظروف توسیع تنفیذ القوانین الجزائیه فی المکان) دارای ۲۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد عنوان فارسی: بسترهای توسعه اعمال قوانین جزایی در مکان (عنوان عربی: ظروف توسیع تنفیذ القوانین الجزائیه فی المکان)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی عنوان فارسی: بسترهای توسعه اعمال قوانین جزایی در مکان (عنوان عربی: ظروف توسیع تنفیذ القوانین الجزائیه فی المکان)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن عنوان فارسی: بسترهای توسعه اعمال قوانین جزایی در مکان (عنوان عربی: ظروف توسیع تنفیذ القوانین الجزائیه فی المکان) :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : آموزه های حقوق کیفری

تعداد صفحات :۲۹

چکیده فارسی:بر پایه اصول حقوق کیفری، اصل کلی آن است که در قلمرو یک کشور دادگاه های آن کشور صرفا قوانین جزایی خود را اعمال می کنند. در حالی که در حقوق خصوصی این امکان که دادگاه های یک کشور قوانین کشور دیگری را اجرا کنند، اصولا وجود دارد. اصل عدم اعتبار قوانین جزایی دیگر کشورها، برای دادگاه های جزایی اصلی است که به شکل سنتی در روابط کشورها و در عرصه حقوق جزای بین الملل وجود داشته است؛ در واقع، کشورهای مختلف اعمال مطلق و بدون استثنای این اصل را از شاخه های اقتدار در حاکمیت خود می دانند. در عین حال، نیازهای جوامع امروزی باعث شده است تا کشورهای مختلف، به صورت استثنایی به تبدیل این اصل پرداخته و مواردی چون نهاد انتفال محکومان به حبس، نیابت قضایی بین المللی و غیره را بپذیرند. رویکرد مقنن ایرانی نیز در زمینه اصل عدم اعتبار قوانین جزایی بیگانه و قاعده منع محاکمه مجدد از ابتدای قانون گذاری تاکنون متفاوت بوده است؛قانون مجازات اسلامی مصوب ۱۳۹۲ با گرته برداری از قوانین قبلی از جمله قانون ۱۳۵۲ و در راستای مقررات حقوق جزای بین الملل، قاعده منع محاکمه مجددرا احیا نموده است و اصل عدم اعتبار قوانین جزایی بیگانه را کم رنگ ساخته است.
چکیده عربی:لطفا برای مشاهده چکیده عربی به متن کامل (pdf) مراجعه فرمایید.

کلید واژه: کلیدواژه فارسی: قوانین جزایی بیگانه، حقوق جزای بین الملل، انتقال محکومین، قاعده منع محاکمه مجدد، نیابت قضایی (کلیدواژه عربی: القوانین الجزائیه الأجنبیه، القانون الجزائی الدولی، نقل المحکومین، قاعده منع المحاکمه الجدیده، النیابه القضائیه)

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.