رابطه ویژگی های جمعیت شناختی اعضای هیات علمی با کیفیت آموزش و یادگیری در دانشگاه های پیام نور فارس و علوم پزشکی شیراز


در حال بارگذاری
12 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 رابطه ویژگی های جمعیت شناختی اعضای هیات علمی با کیفیت آموزش و یادگیری در دانشگاه های پیام نور فارس و علوم پزشکی شیراز دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد رابطه ویژگی های جمعیت شناختی اعضای هیات علمی با کیفیت آموزش و یادگیری در دانشگاه های پیام نور فارس و علوم پزشکی شیراز  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی رابطه ویژگی های جمعیت شناختی اعضای هیات علمی با کیفیت آموزش و یادگیری در دانشگاه های پیام نور فارس و علوم پزشکی شیراز،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن رابطه ویژگی های جمعیت شناختی اعضای هیات علمی با کیفیت آموزش و یادگیری در دانشگاه های پیام نور فارس و علوم پزشکی شیراز :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : مجله ایرانی آموزش در علوم پزشکی

تعداد صفحات :۱۰

مقدمه: در اغلب کشورهای جهان برای هماهنگ ترکردن نظام آموزش عالی و برنامه های دانشگاهی با تحولات جهانی، ارتقای کیفیت آموزش و یادگیری در اولویت قرار گرفته است. این پژوهش با هدف بررسی رابطه ویژگی های جمعیت شناختی اعضای هیات علمی با کیفیت آموزش و یادگیری از نظر اعضای هیات علمی دانشگاه های پیام نور فارس و علوم پزشکی شیراز انجام شد.روش ها: روش پژوهش از نوع همبستگی است. جامعه آماری کلیه اعضای هیات علمی دانشگاه های پیام نور فارس و علوم پزشکی شیراز بودند. برای تعیین حجم نمونه، از فرمول کرجسی و مورگان و روش نمونه گیری تصادفی ساده استفاده شد. ابزار مورد استفاده پرسشنامه ای شامل ۴۰ سوالی دارای مقیاس ۵ درجه ای لیکرت بود و داده ها از طریق آزمون های تی گروه های مستقل و تحلیل واریانس بررسی شد.نتایج: بین جنسیت اعضای هیات علمی با کیفیت آموزش و یادگیری تفاوت معناداری وجود نداشت (t=0.556، P=0.5) اما بین مرتبه علمی (f=3.533، P=0.03)، سمت اجرایی (t=2.461، P=0.03) و سابقه خدمت اعضای هیات علمی (f=5.294، P=0.009) با کیفیت آموزش و یادگیری تفاوت معناداری مشاهده شد. اعضای هیات علمی که فاقد سمت مدیریتی هستند نگرش بهتری نسبت به اعضای هیات علمی دارای سمت به کیفیت آموزش و یادگیری دارند و در مولفه مرتبه علمی نتایج نشان داد که اعضای هیات علمی با مرتبه استادیار و دانشیار نسبت به اعضای هیات علمی با مرتبه علمی مربی و استاد بر کیفیت آموزش و یادگیری تاکید بیش تری می کنند. نتایج تحقیق همچنین نشان داد که اعضای هیات علمی دارای سابقه خدمت بین ۸ تا ۱۴ سال دارای بیش ترین میانگین در زمینه کیفیت در آموزش و یادگیری هستند.نتیجه گیری: از آنجا که تاکنون نتایج قانع کننده ای در زمینه رابطه ویژگی های جمعیت شناختی اعضای هیات علمی با کیفیت آموزش و یادگیری به دست نیامده است، لذا پیشنهاد می گردد مطالعات بیش تری در این زمینه انجام پذیرد.

کلید واژه: کیفیت، آموزش، یادگیری، اعضای هیات علمی، ویژگی های جمعیت شناختی

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.