ویژگی های فیزیکی و مکانیکی فیلم کربوکسی متیل سلولز حاوی اسانس گیاهی و تاثیر آن بر رنگ گوشت گوسفند


در حال بارگذاری
10 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 ویژگی های فیزیکی و مکانیکی فیلم کربوکسی متیل سلولز حاوی اسانس گیاهی و تاثیر آن بر رنگ گوشت گوسفند دارای ۱۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد ویژگی های فیزیکی و مکانیکی فیلم کربوکسی متیل سلولز حاوی اسانس گیاهی و تاثیر آن بر رنگ گوشت گوسفند  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی ویژگی های فیزیکی و مکانیکی فیلم کربوکسی متیل سلولز حاوی اسانس گیاهی و تاثیر آن بر رنگ گوشت گوسفند،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن ویژگی های فیزیکی و مکانیکی فیلم کربوکسی متیل سلولز حاوی اسانس گیاهی و تاثیر آن بر رنگ گوشت گوسفند :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : پژوهشهای صنایع غذایی (دانش کشاورزی)

تعداد صفحات :۱۴

در این پژوهش، دو اسانس گشنیز و لیموترش در چهار سطح (۰.۱-۰.۴ درصد حجمی / حجمی محلول فیلم) در بستر فیلم کربوکسی متیلسلولز (CMC) به منظور بهبود خواص مکانیکی (مقاومت کششی (TS) و ازدیاد طول تا نقطه پارگی (EB)) و ویژگی نفوذپذیری به بخار آب (WVP) ترکیب شدند و در ادامه، تاثیر فیلم بر pH و رنگ گوشت گوسفند بررسی شد. افزایش میزان اسانس ها از ۰.۱ به ۰.۴ درصد باعث افزایش ۳۰-۷۰ درصدی EB فیلم شد. همچنین استفاده از اسانس در ساختار فیلم باعث کاهش معنی دار TS (P<0.05) شد. میزان WVP فیلم در حضور ۰.۴ درصد اسانس به طور معنی داری کاهش نشان داد. گوشت گوسفند توسط فیلم CMC حاوی ۰.۴ درصد اسانس پوشانده و تغییرات پارامترهای رنگی (L*، a* و b*) و pH نمونه ها طی ۸ روز نگهداری در دمای ۴oC بررسی شد. گوشت های پیچیده شده در فیلم CMC (با اسانس یا بدون اسانس) pH کم تری نسبت به نمونه شاهد داشتند. کم ترین میزان pH نیز مربوط به نمونه پوشش داده شده با فیلم حاوی اسانس لیموترش بود. کلیه گوشت های پوشش دار به طور معنی داری (P<0.05) پارامتر L* و b* کم تری را نسبت به نمونه شاهد طی نگهداری در دمای یخچال نشان دادند. افزودن اسانس، به ویژه اسانس لیموترس، به ماتریکس فیلم CMC باعث کاهش معنی دار پارامتر a* گوشت شد. این نتایج نشان داد اسانس های گشنیز و لیمو پتانسیل خوبی برای ترکیب در ساختار فیلم CMC دارند و باعث بهبود خواص مکانیکی و نفوذپذیری به بخارآب فیلم می شوند و در نتیجه می توانند کاربرد خوبی در بسته بندی مواد غذایی داشته باشند با این حال استفاده از آن در بسته بندی گوشت رنگ گوشت را نامطلوب می سازد.

کلید واژه: اسانس، پارامترهای رنگی، فیلم خوراکی کربوکسی متیل سلولز، گوشت گوسفند، ویژگی های مکانیکی

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.