عوامل خطرآفرین آناتومیکی و هورمونی مرتبط با آسیب لیگامان صلیبی قدامی در زنان ورزشکار (مقاله مروری)


در حال بارگذاری
18 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 عوامل خطرآفرین آناتومیکی و هورمونی مرتبط با آسیب لیگامان صلیبی قدامی در زنان ورزشکار (مقاله مروری) دارای ۲۱ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد عوامل خطرآفرین آناتومیکی و هورمونی مرتبط با آسیب لیگامان صلیبی قدامی در زنان ورزشکار (مقاله مروری)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی عوامل خطرآفرین آناتومیکی و هورمونی مرتبط با آسیب لیگامان صلیبی قدامی در زنان ورزشکار (مقاله مروری)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن عوامل خطرآفرین آناتومیکی و هورمونی مرتبط با آسیب لیگامان صلیبی قدامی در زنان ورزشکار (مقاله مروری) :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : فصلنامه علمی پژوهشی دانشگاه علوم پزشکی زابل (رستمینه)(international journal of basic science in medicine)

تعداد صفحات :۲۱

با وجود اینکه عوامل خطرآفرین درونی و بیرونی آسیب لیگامان صلیبی قدامی (ACL) بطور وسیعی مورد مطالعه قرار گرفته است، اما عوامل خطرآفرین آناتومیکی و هورمونی که زنان را در معرض این آسیب قرار می دهند هنوز مبهم است. مطالعه مروری سیستماتیک حاضر عوامل خطرآفرین آناتومیکی و هورمونی رایج آسیب ACL را خلاصه می کند. از بانک های اطلاعاتی الکترونیکی PubMed Medline (از ۱۹۶۶ تا ۲۰۱۴)،Sport Discus (از ۱۹۸۵ تا ۲۰۱۴) و Science Direct (از ۱۹۸۲ تا ۲۰۱۴) برای شناسایی مطالعاتی که عوامل خطرآفرین آسیب ACL را مورد بررسی قرار داده بودند استفاده شد. بطور کلی ۱۷۱ مقاله یافت شد که ۶۹ مقاله بر عوامل خطرآفرین آناتومیکی و هورمونی تمرکز داشتند. افزایش زاویه Q، هایپراکستنشن زانوها، پرونیشن پا، سسستی لیگامانی و کوچک بودن شکاف بین کندیلی ران از عوامل آناتومیکی بودند که به آسیب های ACL زنان نسبت داده شدند. وجود گیرنده های استروژن و پروژسترون بر روی ACL انسان، این احتمال را تقویت می کند که هورمون های جنسی می تواند بر آسیب های ACL تاثیرگذار باشند. شواهد نشان داد زنان در اواخر مرحله فولیکولار از چرخه قاعدگی به دلیل افزایش سطح هورمون استروژن نسبت به مراحل دیگر این چرخه، آسیب های ACL را بیشتر تجربه می کنند. بنابراین آگاه کردن ورزشکاران از عوامل خطرآفرین و روش های پیشگیری ازآسیب ACL ضروری به نظر می رسد.

کلید واژه: عوامل خطرآفرین آناتومیکی، هورمون، آسیب لیگامان صلیبی قدامی، زنان ورزشکار

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.